Хеттрик срещу Лудогорец ще прати Роналдо в историята

Деян Спасов 01 октомври 2014 в 14:55 3660 0

Снимка: Булфото/Мирослав Златев

При три или повече попадения, отбелязани от Кристиано Роналдо тази вечер, португалецът ще стане голмайстор №1 в историята на европейските клубни турнири.

Носителят на Златната топка Кристиано Роналдо със сигурност не е дошъл просто на разходка до София, а е с ясна цел тук. Тя е победа за Реал Мадрид и три или повече попадения, които ще го пратят на първо място в класацията на голмайсторите в Шампионската лига и Лига Европа за всички времена.

Престижната листа се води от легендата на Реал Мадрид - Раул със 71 гола, а на второ място - с 69 след снощи - е Лионел Меси. Третото място принадлежи на Роналдо и при хеттрик той ще изравни Раул, а ако съумее да отбележи и повече попадения, ще стане лидер. 

За справка статистиката на гостуванията на Реал Мадрид от миналия шампионски сезон в надпреварата е - шест мача на чужд терен, в който играчите на Карло Анчелоти вкараха впечатляващите 20 гола, като само Кристиано Роналдо стана автор на 9 от тях.

Букмейкърската къща „Бетфеър" приема залози за хеттрик на Роналдо при коефициент 7. За сравнение победа на Лудогорец се оценява на 17.

Лудогорец - Реал Мадрид е с начален час 21:45 и ще се изиграе пред пълните трибуни на Националния стадион "Васил Левски". OFFNews ще следи двубоя на живо.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!