Германия разгроми Португалия с 4:0 (видео)

Ивайло Анев 16 юни 2014 в 21:22 3954 1

Германия победи Португалия с 4-0.

Германия се представи отлично на старта на Световното с победа над Португалия от 4:0. 

Бундестимът започна без втория си капитан Бастиан Швайнщайгер, който имаше оплаквания от контузия. Сред 11-те липсваше и чист нападател. Мирослав Клозе остана резерва и не получи шанс да стане едноличен водач в голмайсторската класация на световни първенства за всички времена (той и бразилецът Роналдо имат по 15 попадения).

В 12-тата минута Марио Гьотце нахлу в наказателното поле, където беше препънат от Жоао Перейра - дузпа. Томас Мюлер беше безкомпромисен от бялата точка за 1:0.

Второто попадение отбеляза Матс Хумелс малко след половин час игра, след като с глава засече центриране от корнер.

В 37-ата минута Пепе умишлено удари с глава Мюлер и логично беше изгонен. Раул Мейрелеш веднага зае мястото на футболиста на Реал Мадрид като централен бранител.

Томас Мюлер направи 3:0 в добавеното време на първото полувреме. Бруно Алвеш не успя да изчисти едно центриране в наказателното поле, Мюлер овладя и стреля покрай Патрисио с левия крак.

В 78-ата минута Мюлер оформи хеттрика си отблизо и всичко приключи.

Кристиано имаше последния шанс в срещата в 90-ата минута, но Нойер не трепна.


Португалия - Германия 0:4

11’ (д) Томас Мюлер 12’

Матс Хумелс 32’

Томас Мюлер 45’

Томас Мюлер 78'

Ако имате какво да кажете на тема "Мондиал 2014", може да го направите в новата игра на OFFNews! Направете видео коментар и го качете в OFFTube и може да спечелите Sony Xperia M и Sony Xperia Tablet Z.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови