Есенни колекции и месец на домашния фитнес в Sport Depot

OFFNews 10 октомври 2014 в 10:00 3571 0

Sport Depot представя новите есенни колекции и Месец на домашния фитнес през октомври.

Българската верига за спортни стоки Sport Depot предлага изгодни оферти с намаление за домашни фитнес уреди през октомври. До края на месеца в магазините на компанията, както и онлайн, могат да бъдат закупени велоергометри, кростренажори, бягащи пътеки, степери и много други с намаления до 30%. Всички уреди с марка Kettler са с 15% отстъпка при покупка с клубна карта. Силовите фитнес уреди на същата марка – лежанки и комбинирани, също са с намаление.

Заедно с това Sport Depot откри официално есенно-зимния сезон с новите колекции и ниски оферти за якета, полари, зимни спортни обувки, спортни екипи и други. Всяка седмица компанията предлага атрактивни различни намаления до 50%.

Намаленията започват още от този уикенд с отстъпка за новите колекции на най-големите брандове в спортната екипировка - adidas, puma, nike, reebok, lotto, champion, converse, asics. На 11 и 12 октомври при закупуване на два продукта от една и съща марка получавате 20% намаление за втория продукт (но само ако имате клубна карта Sport Depot).

Всички специални оферти и над 30 000 продукта от над 100 световни марки можете да откриете в магазините на веригата в страната или онлайн. Доставката за дрехи, обувки и аксесоари е безплатна и се извършва до 48 часа.

                                                                                           Платена публикация.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови