"Дай ми шибаната топка!" (видео)

Деян Спасов 17 юни 2014 в 11:43 11739 2

Вратарят на английския национален отбор Джо Харт изпусна нервите си, изрита рекламните пана и се развика на момчетата, които гониха топките при загубата на Англия от Италия с 1:2.

"Дай ми шибаната топка", извика стражът на Англия и Манчестър Сити Джо Харт на едно от момчетата, гонещи топките на стадион "Арена Амазония", за да може да изпълни по-бързо удар от вратата.

Сцената се разигра в 90-ата минута на двубоя при резултат 1:2. Харт явно бързаше, за да остави време на отбора си да се върне в мача. Нервната реакция на 27-годишния футболист може да се свързва и с непосредствено преди това изпълнения безупречно пряк свободен удар от Андреа Пирло, който срещна напречната греда на английската врата и излезе в аут.



След последния съдийски сигнал камерите уловиха как Джо Харт сърдечно поздравява Пирло за техничния удар, който буквално остави английския вратар безучастен. 

Ако имате какво да кажете на тема "Мондиал 2014", може да го направите в новата игра на OFFNews! Направете видео коментар и го качете в OFFTube и може да спечелите Sony Xperia M и Sony Xperia Tablet Z.



Отборът на Англия загуби срещата с 1:2, а "сблъсъкът" Пирло-Харт вече е познат на футболните фенове. Преди две години в четвъртфинал на ЕВРО 2012 италианският полузащитник с удивителна лекота отбеляза на Харт дузпа в стил "Паненка" при победата на Италия над Англия след наказателни удари.   



 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!