Зеленогорски: Мандатът на патриотите е хазарт

OFFNews 30 ноември 2016 в 10:42 3165 1

„Реформаторският блок основно работи за предсрочни избори, които ще бъдат очевидно в края на март или началото на април, ако не се реализира служебно правителство", коментира намеренията на реформаторите съпредседателят на групата Найден Зеленогорски.

"Бих се тревожил като гражданин, ако има политическа сила, която от днес за утре решава, че има сили и кураж да вземе мандат и да го реализира. Това са доста хазартни действия, които не са характерни за дясна политическа сила”, допълни още той, като уточни, че има предвид патриотите.

"За нас, ако има правителство, то трябва да продължи по програмата, по която беше създадено настоящето правителство в оставка, с известни минимални корекции. Ако си мисли някой, че ние бихме подкрепили големи харчове и бихме поставили под съмнение финансовата стабилност на държавата, вероятно се лъже”, коментира още Найден Зеленогорски.

Той обясни, че БДЦ също са заявили готовност, ако им бъде възложен мандат, да опитатат да го реализират. „Управлението на държавата не е някаква игра. От днес за утре, за 6 часа, да правим правителство и да управляваме”, заяви още Зеленогорски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!