Quantcast

"Зад Ченалова стоят криминали интереси, Цацаров да ги разкрие"

ОFFNews Последна промяна на 01 декември 2015 в 15:18 3170 8

"Зад публично поведение на Румяна Ченалова стоят сериозни криминални, корупционни интереси в съда, които очакват своята закрила от главния прокурор". 

Това заяви съпредседателят на парламентарната група на РБ Радан Кънев по повод изтеклите записи на разговори между Румяна Ченалова и Владимира Янева, станали популярни като "Яневагейт".

Според Кънев главният прокурор Сотир Цацаров трябва да отговори на това с независимо разследване, за да се стигне до това чии интереси защитава Ченалова. По думите му "Яневагейт" може да се разследва, като се овласти конкретен, достатъчно високопоставен и независими прокурор, който да действа прозрачно и публично. 

"Не очаквайте от мен да върша работата на прокурора", каза Кънев.

На въпрос как смята да докаже, че РБ не стои зад ”Яневагейт”, той отговори: "А как ще докажа, че не съм гей, не се доказват отрицателни факти".

"Ако някой твърди, че съм гей или пък, че свалям Борисов, той е свободен да си докаже твърденията. Междувременно аз съм си завел делата и този въпрос ще се реши в съда", допълни Кънев. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

01.12 2015 в 16:09

.

Рада Дълбоката да каже какво го свързва с гей-активиста и чиновник Юри Тавание.

01.12 2015 в 16:01

А Кънев осъзнава ли, че дори и да спечели делата цялата тролска и медийна сила на ДПС и ГЕРБ го превърнаха в политикът с най-вулгарния прякор в света!? Гледам по сайтовете вече е пълно с нецензурни заглавия недопустими в цивилизовани държави - Рада Дълбоката еди кво си - blitz, pik сензации, шокове, brain damage. Хората биват облъчвани с глупости КАТ ЕБЕ, КАТ ЕБЕ, Рада Дълбоката СЕРЕ СЕ червеи, Опрасквания.. Пеевски ви обича и не ви прощава.

01.12 2015 в 15:56

И Цацаров като се задейства и ги откри. После подаде оставка заедно с разБойко. :D Кънка пак само приказваш момче. Измий си сега ръцете. Голяма съдебна реформа предстои :D

01.12 2015 в 15:51

Отрицателните факти могат да се доказват чрез установяване на положителни факти, които водят до извода за настъпването на тези отрицателни факти, "колега"

01.12 2015 в 15:49

Клати ги Радане. Не ги оставяй да дишат. На простолюдието напомням, че добре функциониращата съдебна система е фундамент на бизнес средата. Ако се чудите защо няма инвестиции, а от там няма печалби, доходи, потребление и постъпления от данъци, ето за това няма... защото системата е окупирана от мафията и е нужен рестарт.

TИ! Поиска ли от оня, за който гласува, да работи за работеща съдебна система?

01.12 2015 в 15:44

"- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."...

01.12 2015 в 15:42

Маските падат.

01.12 2015 в 15:40

Аман от педалските му истории на тоя. "Рада дълбоката" е идиотска партенка, обаче още по-идиотско е потърпевшият да я повтаря до оглупяване.

Иначе, песента за атаката срещу държавната власт заради записите да върви да я продава на феновете на Борисов.

По света, умните следователи отпускат по малко въже на всеки, който иска да говори за корупция, а не го обвиняват.

У нас искаме да се разкрива само тая корупция, която не ни отърва.