Вотът е време разделно, ГЕРБ няма да преговаря с властта

OFFNews 30 май 2014 в 09:55 6157 12

Бойко Борисов

Снимка БГНЕС, Архив

„След като не се съобразиха с вота на народа в неделя, след като не се съобразиха с финансови, икономически и всякакви аргументи, от тук нататък никога повече не искам да ме питате за национално съгласие, дали ще сядаме на една маса, на един стол, дали ще водим преговори с грандиозните думи за бъдещето на България."

Това заяви след в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като кабинетът оцеля и при четвъртия вот на недоверие. По думите на Борисов с подкрепата си за кабинета БСП и ДПС са показали, че са готови на всичко, за да останат на власт. Според Борисов оставането на Орешарски на власт е в разрез с вота, който българите са изразили на евроизборите.

"Тези хора показаха, че само, за да са на власт са готови да загърбят и вота на хората, който дори Станишев го пререди, Станишев не може да е първи в листата на БСП, а иска да управлява България”, каза Борисов.

Лидерът на ГЕРБ за пореден път заяви, че разумният ход е правителството да подаде оставка, за да се проведат парламентарни избори, след които всички партии да проявят национално отговорно поведение и да седнат на масата за преговори за стабилно управление.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!