Волгин блокира "русофобската клика" във Facebook

OFFNews Последна промяна на 10 март 2015 в 21:16 8113 53

Снимка Кирил Христов / Булфото

Мисля, че трябва да блокирам достъпа до Facebook страницата на "Деконструкция" на няколко особено досадни представители на русофобската клика в България. С тези хора няма как да се води диалог. Те си повтарят само едно - "руска агресия", та "руска агресия". Доста елементарно възприемане на света.

Това обяви днес журналистът от БНР Петър Волгин. Той е автор и водещ на "Деконструкция" - седмично политическо предаване по "Хоризонт".

Журналистът сам съобщава, че преди известно време е блокирал достъпа до страницата на "Деконструкция" и "на няколко особено досадни "умни и красиви протестъри".

Направих го по чисто естетически причини - тъповатите им мнения загрозяваха иначе хубавия пейзаж, коментира Волгин.

Предаването се излъчва по БНР, т.е. ползва обществен ресурс и поради тази причина всеки българин има право да се изкаже в него. Макар да ме обвиняват, че не давам думата на мислещите различно от мен, аз включвам всякакви хора в ефир. Страницата "Деконструкция" е създадена от моя екип, не ползва обществен ресурс и няма нищо общо с БНР. Ето защо единствено ние решаваме какво да се случва в нея, аргументира се журналистът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.03 2015 в 20:50

А на този плужек Волгин му го казвам. Просто нека да знае, че срещнали го на улицата, ще му сменя външният вид, и не ще му дам думата тогава за да ми говори и да ми обяснява кремълските си пропаганди, кой какъв е бил, преди да му я затворя устата веднъж и завинаги, хранейки се след това със сламки, пикаейки с катетър, и серейки в подлога или в памперс.

16.03 2015 в 20:45

Татяно. Никой не ти пречи да си обичаш русията ти кирлива. Но върви и в Москва си я обичай, а не тук, да ми се обяснява кой какъв е бил, да ми парадирате за права, за свобода на словото, а този мешмек Волгин точно това отнема на хората като право, а твърди че давал бил; право всеки да говорел свободно. И ако ти се имаш за мангало-славянка, твой си е проблема. Но не намесвай други в това число, че ти ебах путката разфлякана мършо.

16.03 2015 в 19:49

Човешка отрепка!

12.03 2015 в 18:02

Русофилите са много елементарни. Щом не си русофил, си платен русофоб и американофил. Смятат, че другите хора са като тях, но с обратен знак. Болни мозъци.

11.03 2015 в 22:08

И после ми обясняват как журналистиката била независима и безпристрастна! Платено мекере Волгин!

11.03 2015 в 19:22

до №47, Таня:
Много ясно, че говорим един и същ език -- нали от нашите Български, заграбени църковни книги, са се покръстили и са се учили после на четмо и писмо ? Какъв език искаш после да говорят ? Латински ли ?

11.03 2015 в 19:18

И Вас Уважаеми подобно -- да Ви забранят да говорите и да Ви отнемат правото на изказване и говорене.
Скапани фашизоиди..

11.03 2015 в 14:23

Както ясно се вижда от снимката,русофилистията води и до тежка физическа уродливост придружена от остра умствена недостатъчност.Тежкия алкохолизъм на гнидата Волгин е допълнителен"бонус"

11.03 2015 в 11:36

Да обичаме Русия никой не може да ни забрани на първо място сме славяни ,говорим почти еда и съща реч
Америка ли да обичаме,продажници.

11.03 2015 в 11:32

Да ходи да се удави във Волга! Да не замърсява с присъствието си България! Тя не е негова родина.