Бареков и ВМРО в развод

ОFFNews Последна промяна на 23 юли 2014 в 09:49 9399 27

От хората на тази маса засега единствено Росен Петров остава лоялен на Бареков

Партия "България без цензура" (ББЦ) по всяка вероятност ще се яви на парламентарните избори без коалиционния си партньор ВМРО.

За това говорят няколко събития от последните дни.

Миналата седмица стана ясно, че националистите от НФСБ са отхвърлили предложението на "България без цензура" за коалиция, но пък биха желали да си партнират единствено в ВМРО.

Преди да изчака позицията на ВМРО за поканата, ББЦ отигра ситуацията, като обяви, предпочита да се яви на вота на 5 октомври само с партийната си регистрация, запазвайки коалиционното споразумение с ВМРО-БНД, ЗНС и „Движение Гергьовден“. За целта Бареков се допита до структурите си подкрепят ли това предложение и - очаквано - заваляха утвърдително отговори.

Днес пресцентърът на ББЦ обяви, че "структурите искат самостоятелно явяване на избори без ВМРО", като с това изглежда отношенията между двете партии са окончателно загърбени.

Представителите на ББЦ от страната нямат нищо против съюза със ЗНС и „Движение Гергьовден“, но само при условие, че „България без цензура“ фигурира в бюлетината като самостоятелен субект, който не е част от коалиция, уточняват още от партията на Николай Бареков.

Оттам допълват, че членовете им в страната били разочаровани от работата в кампания с ВМРО, тъй като "воеводите не са били активни в изборните действия, не са успели да привлекат достатъчно гласове и на места има съмнения за злоупотреби с отпуснатите от централния изборен щаб средства за застъпници."

"Според ББЦ Велико Търново от сътрудничеството с ВМРО са се създали повече проблеми, отколкото са получени ползи, продължава цитатът. - От Силистра са категорични, че не искат да имат каквито и да е съюзнически отношения с партията на Каракачанов заради апатичното им отношение към изборния процес и липсата на отборен дух. ББЦ – Русе се разграничава от ВМРО, заради появила се опасност от уронване на престижа на „България без
цензура“ заради коалицията на местно ниво."

На изборите за Европейски парламент за "България без цензура" се яви в коалиция с ВМРО, ЗНС и "Гергьовден", а вторият в листата и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки бе избран за евродепутат.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

24.07 2014 в 17:15

До Асен 27:

Асене, сегашната формация наричаща себе си ВМРО е срам за името, което носи. Ако бяха живи, истинските членове на ВМРО биха избесили тези продажни мекерата по върбите. Спряха им кранчето и веднага се преметнаха. А най-гнусното нещо беше, когато се прегърнаха с Бюрека. Това не са българи, камо ли ВМРО. СРАМ!

24.07 2014 в 08:27

ДА! Вярвам, ББЦ е промяната, ново начало за БЪлгария! За в момента нито една друга партия не е толкова активна между хората в селата!

23.07 2014 в 22:07

Какво значение има в кое червено полит-цукало ще плува даден ДС-екскремент с чуждо откраднато име - все си смърди и ще въодушевява кенеф-патриотарите! А и политическата проституция за пари си е с данъчна ваканция от както съществува! ДС-агент Дончо Каракачанов е член на постояното присъствие (политбюро) на БЗНС по пропгандата до 1989 и до днес в ръководството на БЗНС-червен, а също баща на ДС-агент "Иван" Прасю Каракачанов (ДС-МВРо). 1997 Евгени Бакърджиев (бивш БЗНС-ар) срещу солидно заплащане в брой уреди за депути от СДС 4 ДС-МВРо-вци (и 4-мата ДС и БКП агенти!)! Преди няколко години имаше коалиция Софиянски, Каракачанов, Мозер (Върбанов). И коалиция с ГЕРБ, също! После, след коалиция с Ковачки, се оформи коалиция Каракачанов - Яне Янев (бивш БЗНС-ар)! Сега ББЦ е коалиция Бареков (Пеевски-ДПС) - Каракачанов (ДС-МВРо) - БЗНС-червен - Софиянски (ССД) - Евг. Бакърджиев (съюз "Радикали"). Т.е. очаква ни пак ТеКеЗеСа-рите с ченгетата и фатмаците с полковнишки и генералски пенсии да драпат за власт и депутаски кюфтаци! И ще се съюзяват с патриотарско-ченгесарските "спасители" на България от НФСБ!!!

23.07 2014 в 21:08

ВМРО трябва да влезе в патриотичен съюз, защото само това е начина да се води патриотична и адекватна политика. От 2009 година ВМРО предлага подобен съюз и сега сме готови да си подадем ръка с НФСБ. Напускаме Бареков, заради пълната му неадекватност и шизофрения.

23.07 2014 в 17:34

Здравейте,

Пиша по повод коментарите за нападението над телевизия 7 дни, излъчени в сутрешното предаване на 7 юли 2014 и последните събития, показващи „любовта, доверието и уважението” към евродепутат Бареков и творението ББЦ.
Слушах, слушах ... многото думи относно безумието на ситуацията и безсилието или безхаберието на правоохранителните органи – полиция, прокуратура и т.н.
Но, хора – ако Вие наистина вярвате, че представлявате четвъртата власт – докажете го като предизвикате МАСОВ отпор срещу връщането на мутренското поведение, чийто ярък представител е Николай Бареков ... не, не неговата „партия” (ако изобщо я има), а този „нов политик”, който ясно показва, че ще пробива в пътя към властта силово, чрез нахалство, клевети и измама.
„Бареков: Ако медиите не ме подкрепят, ще се оттегля”
Ето на какво разчита този лъжеполитик!

Моля Ви, съберете се с колегите си от всички медии и покажете на този индивид, че така няма да му се получи играта и че попадането му в ЕП е последната му „победа”!
Сега е времето, преди изборите!
Не допускайте нещо още по-лошо от явлението „сидеровщина”!

С уважение и надежда ....

23.07 2014 в 12:07

Мисля,че е обратното,ВМРО напуска цензурата,но както е в стила му,Дудуков лъже изпреварващо.Нали знаете кои първи напускат потъващия кораб.

23.07 2014 в 11:21

Дааа, паричките свършиха и четата се разтури.Кой , кой ще върти сега кИбапчета ?! Измисленото ВМРО на Каракачанов ще потъне и то в небитието , но ако има истински комита , той знае какво да направи.А Дудучето като приключи политическата си кариера , ще надува кавала по кръчмите.

23.07 2014 в 11:12

Да имаш акъл не е толко лесно като да 'имаш новина'. Чакаме и Оглушарски да роди вече трета седмица, уж днес му беше термина. И след тва ти мислим на теб най-коварния вариант да те пратим на служба в Кремиковци, мамицата ти крастава

23.07 2014 в 11:00

Имаше една детска песничка: Балонът се надува, надува, надува...


И продължението: Надувайте момчета, момчета, момчета ....

Да стане на парчета.

хахахахахахахахаах

Не мога да се въздържа да не завърша като един друг форумец