Ексклузивно Простреляха премиера на Словакия, Роберт Фицо е с опасност за живота (обновява се)

Властта създава повече проблеми, отколкото стабилност, според Карадайъ

OFFNews 15 май 2016 в 19:20 3540 3

Възпоменателен митинг-събор в с. Пристое, община Каолиново се проведе днес по случай годишнината от мирните протести през 1989 г. в памет на жертвите на т. нар. "възродителен процес", съобщиха от пресцентъра на ДПС.

На събитието присъства председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, председателят на Младежко ДПС и евродепутат Илхан Кючюк, Филиз Хюсменова зам.- председател на ДПС и евродепутат, Ахмед Ахмедов - зам-председател на ДПС, доц.д-р Алиосман Имамов зам-председател на НС и ДПС, членовете на ЦОБ на ДПС – Нигяр Сахлим и Емел Етем, членовете на ЦОБ и народни представители Рушен Риза, Станислав Анастасов, Камен Костадинов, депутатите Ферихан Ахмедова, Хасан Адемов, Джейхан Ибрямов,, Невин Хасан, Хамид Хамид, Бюнямин Хасан, специални гости от Турция Фахри Ватансевер председател на ДПС Истанбул, представители на изселнически организации в Турция, Сабри Мехмедали - основател на ДПС, областни и общински председатели на ДПС, кметове и общински съветници. 

Властта създава повече проблеми, отколкото стабилност и сигурност, заяви новият председател на ДПС Мустафа Карадайъ от трибуната в с. Пристое, а основният субект на властта е заложник на по-малките си партньори. Карадайъ призова управляващите да не се опитват да превърнат ДПС в мишена и оправдание за политическата си немощ и заяви, че ДПС със своето единство и заедност няма да позволи гавра със свободата и достойнството.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29585

3

Izalina

15.05 2016 в 23:39

И каква е офертата?
Ако може на български и без оправдания с предните.

13340

2

Blagodatka Dushanova

15.05 2016 в 21:24

А на какъв език е говорил...на турски ли?

63994

1

Red or Dead

15.05 2016 в 19:33

“““““““““.....Властта създава повече проблеми, отколкото стабилност, според Карадайъ........“““““““

Гениално прозрение.....с оглед значителната трудност на изразяване, ашколсун..ефенди...аферим..машала..
 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews