Трайчо Трайков: На балотажа смятам да гласувам за себе си

OFFNews 08 септември 2016 в 16:33 6188 4

На балотажа смятам да гласувам за себе си. Имам уверението на всички партии, че без резерви ще работят за моята кандидатура.

Това заяви на пресконференция след заседанието на Изпълнителния съвет на Реформаторския блок Трайчо Трайков, чиято кандидатура беше утвърдена днес.

„Обещавам да дам шанс на всички, които се чувстват патриоти, евроатлантици и са дясномислещи да имат своя кандидат за президент“, каза Трайков.

„Важното е, че ще има достатъчно време за избирателите да чуят нашите тези, да ги преценят и да съставят мнението си“, добави той.

„За мен е важно на хората да се даде възможност да гласуват за тези, които не само казват какво ще направят, а вече са показали какво могат да направят“, каза още Трайков.

Той благодари на партиите от Реформаторския блок и гражданите, че са проявили мъдрост и в достатъчно добро време са успели да издигнат кандидатурата му.

„Убеден съм, че ще направим добра кампания и Трайков и Събев ще постигнат добър резултат, каза Иван Иванов“, заместник-председател на Народното събрание.

Над 3/4 от гласовете на Изпълнителния съвет бяха за Трайков, каза и председателят на ДСБ Радан Кънев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12530

3

синя сова

08.09 2016 в 18:47

Пожелавам на Трайчо Трайков успех!И няколко думи за електората-по това ще ги познаете,кой за кого ще гласува!Изборите са допитване до народа,дали са за нормална държава Република България в Европейския съюз и НАТО ,или са за герб и бойко борисов и техния още "Нероден Петко"!Няма логика в това -герб още нямат обявен кандидат за президент,а социолози и политолози определят тяхната "сигурна победа"!Това е безумно!Кога ще станем нормална държава!

20374

2

Стринка Минка

08.09 2016 в 18:08

Tрайчооо, Трайчооо.
Изгоря на плажа в Катар, сега ще изгориш и насред София.
Ениуейс, пожелавам ти успех.