Тодоров преживял много заради Комисията по досиетата, оправда го Цветанов за заплахите

ГЕРБ няма да иска оставката на Антон Тодоров

OFFNews 06 октомври 2017 в 21:20 8874 8

Антон Тодоров преживя много тежки моменти в последните няколко дни заради отказа от номинацията му за председател на Комисията по досиетата. Така зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов оправда пред БНТ заплахите, които Тодоров отправи към Виктор Николаев в ефира на Нова тв тази сутрин. 

Цветанов обяви, че по този повод в общественото пространство е имало много обидни квалификации, а нервите не издържат. 

Цветанов уточни, че Антон Тодоров ще продължи да е депутат и ГЕРБ няма да поискат оставката му, като подчерта, че депутатът вече се е извинил за случилото се. 

Самият Цветан Цветанов се извини за случилото се от името на парламентарната група на ГЕРБ, на която е председател, и напомни, че ГЕРБ се разграничи от думите на Тодоров. 

"Трябва да можем да прощаваме, така трябва да може да функционира системата", каза той.

Цветанов заяви, че в последните дни е имало много нерви и противопоставяне, което е било провокирано от БСП. 

Той отправи критики, че в последните дни недостатъчно е било обърнато внимание на срещата на премиера Бойко Борисов с премиера на Гърция Алексис Ципрас, на Румъния Михай Тудосе и с президента на Сърбия Александър Вучич, както и на срещата на членовете на борда на българското председателство на Съвета на ЕС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21061

5

рамбо

07.10 2017 в 08:13

Излиза , че трябва са се грижим за крехката душевност на този човечец- да му се подсигурява редовно телевизионна трибуна , от която да бълва обиди по неудобните на властта, да плаши със съд и уволнение и т.н. , а всички кротко да си траят, за да не наранят емоционално добрия чиляк

6947

4

theprofet

07.10 2017 в 08:05

МИЛИЦИОНЕР оправдава МИЛИЦИОНЕР...

29585

3

Izalina

07.10 2017 в 01:03

Плача!
Ето ви, заблудени, ОСНОВНИЯ ГЕРОЙ, заради който НИКОГА повече да не гласувате за ГЕРБ. Простено да ви е досегашното безумие...

23293

2

Стефан

06.10 2017 в 22:38

Ъхъ. Даже не смея да си помисля какви ще ги свърши, ако се счупи пък любимата му купичка за попарка, или баба му изпусне от балкона Бялото Зайче, като изтърсва чаршафите.
Каква крехка душевност, боже!
Ей, хаирсъзи, я веднага да млъквате! Видяхте ли - сега зарад вас Антончо плачка! А той е много добро момченце, ето - и молядругарката цветанова така казва!

17156

1

aviatora

06.10 2017 в 21:32

ЦВЪКО, БЪЛГАРИЯ ПРЕТЪРПЯ ПРЕКАЛЕНО МНОГО ЩЕТИ И У ВРЕМЕ ДА БЪДЕШ ИЗМЕТЕН ЗАВИНАГИ!!!