Цветанов: На 19 април няма да правя партия. Но много хора искат нов политически проект

OFFNews 05 март 2020 в 15:06 4157 4

Цветан Цветанов

Мога да кажа, че на датата 19 април няма да правя партия. Но пък няма да скрия, че са много хората, които желаят да се направи нов политически проект, който действително да бъде на една по-здрава основа, за реални политики и за политики, с които действително да бъдат защитавани интересите на малкия и средния бизнес.

Това коментира в интервю за БНР бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод спекулации в медиите, че се готви да оглави нова партия през април.

"Действително посещавам населени места в страната. Тъкмо приключих среща в Горна Оряховица, следва такава във Велико Търново, а след това продължавам към Русе", заяви Цветанов. Целта била чрез неговия Евроатлантическия център за сигурност да се направят обсъждания на теми, свързани с политики и дейности, свързани със сигурността на страната и с евроатлантическите ценности.

Срещите в страната „са желание на всички тези граждани, които са в тези населени места, да може да се дискутира по тези теми, за които споменах. И неслучайно ние направихме съответните първи събития, когато бяха на Евроатлантическия център“, каза още Цветанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6774

4

ЛАФЪРДИЕВ

05.03 2020 в 18:36

ОФФнюз, защо - след изказвания на Цвъ. Цвъ., не ни оправяте настроението с " В очакване на пълните идиоти" на д-р Филипов.

Пускайте таз статия с всяко споменуване на тоз тотален словесен волунтарист..

17439

2

мнение от IP

05.03 2020 в 15:36

Кой дава пари за тази боза?!?!

14469

1

случайно прочетох

05.03 2020 в 15:21

И тоя на кого ръси цветенизми из страната?
Ако иска може да направи партия на илитератите-те са много хора!

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки