Цветанов: Фандъкова е истински лидер и авторитет в цялата страна

OFFNews 16 април 2016 в 12:15 4081 20

"Йорданка Фандъкова се наложи като истински лидер".

Това каза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на работен семинар на софийската организация на партията във Враца. Това става ден преди работната среща на ръководстовото на ГЕРБ, на която се очаква да участват 4 000 делегати от цялата страна.

Самата Фандъкова, която също е на семинара, коментира, че "дейността на ГЕРБ в София е пример за цялата страна".

"Победата в София на първи тур беше много важна. Фандъкова участва активно и в кампанията на други градове, защото тя е безспорен авторитет в цялата страна. Тя е един локомотив за работата на районните кметове в София. В столицата показахме увеличена подкрепа и високи резултати", посочи още Цветанов, цитиран от "Фокус".

По думите на Цветанов общинските съветници от ГЕРБ гарантират устойчивостта на развитието в София. "Не трябва да забравяме откъде започнахме през 2005 година. Околовръстният път просто го нямаше. Това, което направихме за София, е прекрасно", каза той.

„Личният ангажимент винаги прави партията по-силна. Посещавайте и най-малките населени места във Вашия район, защото така се затвърждава подкрепата за ГЕРБ. Трябва да правим постоянни срещи в районите, за да има едно устойчиво присъствие“, каза Цветанов на събралите се 120 представтели на ГЕРБ-София.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews