Цвета Караянчева: Баневи да осветят тези, които са им искали подкуп

OFFNews 27 октомври 2018 в 10:46 4886 2

Цвета Караянчева

Мисля, че Валери Симеонов премина границата. Не бива да се обиждат по този начин жените. Аз мисля, че той осъзна това”, коментира в предаването „Тази събота” на bTV председателят на Народното събрание Цвета Караянчева по повод думите на вицепремиера Валери Симеонов за „кресливите жени” с „уж болни деца”.

Тя добави, че Симеонов остава на поста си не защото крепи правителството, а защото такова било решението на "малката коалиция".

Караянчева коментира и ареста на семейство Баневи в Ница. Тя бяха задъуржани по искане на българските власти заради обвинение в данъчни измами, документни престъпления и пране на пари. По повод думите на Евгения Банева от преди години, че са дали милиони за корупция, председателят на парламента каза: „Нека да се осветят тези имена, които са искали подкупи, и тогава прокуратурата ще си влезе във функциите”.

По повод думите на лидера на ДСП, че неминуемо ще има предсрочни избори и че "национално отговорните партии" трябва да заменят националистите във властта, Караянчева заяви, че е нормално опозиционните сили да говорят по този начин. "Имаме много работа още да свършим, не е време за предсрочни избори”, обяви тя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови