Светльо Витков: СДС-то дори един бой не могат да спретнат, както трябва

OFFNews 20 април 2018 в 21:59 3620 0

Снимка Сергей Антонов/OFFNews

17 февруари 2017 г. - РБ се обедини в коалиция с Глас народен

Видяхме: СДС-то дори един бой не могат да спретнат, както трябва. Ами то и за това се изисква сърце, да го е..., да му се не види, заяви пред bTV председателят на „Глас народен” Светльо Витков.

Единственото, което сега може да стане в СДС: химна могат да го сменят от "45 години стигат" на "Боят настана". Тъжно ми е, не ми е приятно това да го виждам, но това е реалността. Цирк. Тъжен цирк, каза Витков.

Ако си говорим за така наречения десен качамак или ляв качамак – изключено, там не може да ме видите заедно със "Зелени". Знаете какво направиха "Зелените" миналото лято, забиха такъв гаден номер, по-мръснишки номер аз не съм чувал на някой да му спретват. На президентските избори бяхме в коалиция. И в последния ден, когато трябваше да подаваме документи, председателят на "Зелените" се скри. Бламира решението на Изпълнителния съвет. Ние не можахме да се регистрираме и пропадна нашата кандидатура, твърди председателят на "Глас народен".

За мен това ("Зелените" - б.р.) са обръч от НПО-та, които изпълняват определени поръчки, използват благодатни теми, за които хората се застъпват. Има и много свестни хора между тях, но те са в редиците, те са по протестите, те не отиват да се договарят после кога да спре протестът, какво да направят, каза Светльо Витков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови