Quantcast

Светльо Витков: Политиката не е мръсна, мръсни са хората

OFFNews Последна промяна на 16 октомври 2015 в 19:03 2836 6

"Политиката не е мръсно нещо. Политиката е сложно нещо, но мръсни са хората. Мръсни са хората, които използват инструментите на политиката, за да облагодетелстват единствено себе си и своя кръг."

Това заяви лидерет на "Глас народен" Светльо Витков пред bTV.

"Глас народен ще участва в изборите в 60 общини. Не сме еднакви с другите. Виждате, от старите партии, които са сега във властта, нямаме никаква прилика с тях, тъй като ние не държим да станем богати хора от политиката и да не станем властни. Разбрахме едно нещо за тези години, през които сме в политиката, че липсва комуникация между институциите и гражданите и в България всеки иска да е шеф. Всеки иска да е кмет, всеки иска да е нещо шефче, да не работи и някой друг да му върши работата, което е проблем и в крайна сметка няма връзката между граждани и институции и това ще бъде работата на Глас народен", заяви Витков.

"Ще влезем в Столична община. В последните избори резултатите ни позволяват да влязат двама човека", категоричен беше лидерът на Глас народен.

Светльо Витков ще подкрепи електронното гласуване в референдума на 25 октомври, провеждан наравно с местните избори:

"Глас народен е твърдо за електронно гласуване. Ние сме партията, която преди две години заяви своята позиция и го включихме в програмата си заедно с предложения, изпратени за промяна на изборния кодекс - да се стартира провеждането на електронно гласуване."

Запитан какво за него е "успех" бившият вокалист на "Хиподил" и настоящ политик каза:

"За мен е успех е да правиш това, което трябва да направиш, за да бъдеш почтен човек"


За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.10 2015 в 16:20

Ето това - офф-чи - показва какви са поддръжниците на Витков скакауеца. Няма да напиша - кретенчета някакви. Може да не е женен, но какво ги свързва обясни ти. Този/тази qwerty ми напомня пиарката на партията на Витков Елена Маразова, същият кофти език, груба и цинична. И как подскача, също като както го е написал/а - някой някъде й/му бърка...Това не изключва и други от обкръжението им, такъв им е стилът, дано да си остане този стил само в песните им, не да го показват и в управлението...

17.10 2015 в 08:13

офф-чи, ти разбра ли изобщо нещо от това, което вече написах?Авно от първия път ти е трудно да схванеш, затова ще го повторя с по-подробни обяснения за такива като тебе: Светльо може да е всякакъв - боклук, тъпунгер, комунист, агент на ДС и всякакви подобни, но женен за дъщерята на Бриго Аспарухов не е, както упорито твърдят троловете от всички породи тук.А щом като при всяка негова поява следва небивала тролска активност, всевъзможни знайни и незнайни тролчета се напреварват да вадят подобни елементарни и изсмукани от пръстите компромати - значи Светльо по някакъв начин бърка в нечии задници.Сега разбра ли?

16.10 2015 в 23:41

qwerty, тъпунгер е Витков,за съжаление. Не, че е единственият, но аман от тъпунгери в поликата

16.10 2015 в 21:09

Светльо,въпрос на време е да влезеш в политиката и да ги изринеш всички помияри!

16.10 2015 в 21:08

На друго място го писах, но тук ще го повторя специално за поредния тъпунгер - Витков може да е всякакъв, но женен - не е.Ясно ли ти е, троле тъп?
---------------------
Явно Светльо много здраво бърка в нечии задници, щом като всяка негова изява предизвиква такова масово раздвижване на троловете от всички страни.Започвам да се замислям дали да не гласувам за неговата партия......

16.10 2015 в 20:10

Светльо, като зет на Бриго Аспарухов си е 100% комунист и прибира 1 милион субсидия.
Айде у лево!