Светльо Витков: Ситуацията в политиката е много чалга

OFFNews 04 ноември 2014 в 12:20 3332 10

Светльо Витков

„Според мен ситуацията в политиката е много чалга”, каза в интервю за Нова телевизия вокалът на „Хиподил” и лидер на „Глас народен” Светльо Витков.

Коментарът му беше по повод размяната на песни в профилите на лидерите на преговарящите за кабинет партии. Той предложи и песни, които най-добре в момента представят партиите в парламента.

По думите му много подходяща песен за БСП е парчето „СкакаУец”, което той отправи като поздрав лично за Михаил Миков, и „Тез' червени домати”.

За „Атака” той прати поздрав с „Кукла” на „Атлас”. „Тук лирическият герой има напрежение с партньора или опонента си – в политиката са опоненти, колкото и да се правят на партньори”, обясни Витков.

За ДПС първоначално Витков беше избрал парче на „Хиподил”, свързано „с болка в седалищните части”, но тъй като водещите са го помолили да не е това парче, той се спря на "I want it all, I want it now” на „Куин”.

„За Фейсбук страницата на ББЦ, или както там се казват, важното е да не са БДЖ, съм избрал две парчетата – „Money, money” на АББА и „Material girl” на Мадона”, каза Витков. (Групата на ББЦ в пърлъмента се прекръсти на Български демократичен център).

За Патриотичния фронт вокалът на „Хиподил” се колебаеше между „Послушайте, патриоти” и „Мачо, мачо мен”.

За ГЕРБ Витков избра „Лет ми да те лов ю” – на „Хиподил”. За АБВ – „Стари мой приятелю” на Лили Иванова, а за Реформаторите – „We are family”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!