Структури на "Атака" се местят в НФСБ

Последна промяна на 26 юли 2014 в 15:06 2845 4

Атака в Шумен

Снимка Alfa

Шуменски структури на "Атака" са се преместили основния си противник НФСБ, стана ясно от думите на председателя на НФСБ Валери Симеонов пред "Фокус".

"Отделни хора винаги си преминават. Има и хора, които преминават към ВМРО. Този процес го следим и гледаме да не допускаме кариеристи с ментални отклонения", подчерта Симеонов, който наскоро се съюзи в Патриотичен фронт с доскорошния коалиционен партньор на Бареков - ВМРО.

Симеонов коментира, че Патриотичният фронт ще бъде изразител на чистите български патриоти.

Той подчерта, че коалицията му с ВМРО е отворена за всички с патриотични идеи.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26.07 2014 в 17:16

Прав си hanseatic, само дето си мисля, че Янето надуши правилната посока, или сам ще се яви на изборите или ще се присламчи към ГЕРБ!

26.07 2014 в 16:54

Прегрупирането на постоянната българска мърша започна! НФСБСФЦ кани всички безпризорни мърши, да вонят заедно на следващите избори. Не ги ли огрее, пак прегрупиране, и пак, и пак, и така до края на България! Интересно ми е Яне накъде ще завие, към Бареков? Разбира се, ако не изчезне до изборите? Натам са се запътили и алчните мърши помиЯрски и бакЪрджиев. Под патронажа на главен предател, Пешо Коня!

26.07 2014 в 15:58

Червеното ОФ-цукало, наречено ПАРИЧНА (а не патриотична!) коалиция, ще се препълни от остатъчни ДС-екскременти и кенеф-патриотари! Представям си какво бълбукане и разливане ще има когато почнат да редят листите и да делят обещаните пари! Ами ако обещаните пари не дойдат? - Става много интересно! И осмърдяно!

26.07 2014 в 15:49

"...Този процес го следим и гледаме да не допускаме кариеристи с ментални отклонения" то, ако го следите наистина, първо СКАТпаджийския чорбаджия трябва сам да си бие камшика и да се маха, цървула му с цървул! Освен това целия прилича на Реджеп Таип Ердоган, даже го имитора в мустака и прическата! Протурско мекере!