Соломон и Гергана Паси няма да участват в служебен кабинет

OFFNews 09 януари 2017 в 12:58 5520 2

Не са водени разговори с мен или Гергана за участие в служебен кабинет, но дори и да бяха водени ние имаме дългосрочни планове и такива позиции не ни интересуват.  Това каза пред телевизия „България он ер” Соломон Паси.

Той определи като "слухове" възможното му участие в служебно правителство. 

Бившият външен министър каза, че все още няма планове да излиза от политиката. Според него в България се случват правилни неща, след като Румен Радев е спечелил президентските избори. 

Паси определи Симеон Сакскобурготски като „Дон Кихот на българския преход”. Но и днес той вижда хора в политиката, които са мечтатели и даде пример с професор Огнян Герджиков.

Той коментира и действията си като политик: „Грешните ходове в живота ми със сигурност са били повече във вече 60-годишния ми живот. Но от шаха научих няколко важни принципи- да не разчиташ на грешките на противника и по-добре е да играеш с грешен план, отколкото без план.

Като пропуск призна, че след приемането на България в ЕС и НАТО сме приели, че сме постигнали всичко и тогава развитието ни е спряло. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

1

Denis Rizanov

09.01 2017 в 14:26

Най-добре би било тези двамцата да не участват в НИКАКЪВ кабинет! Изобщо смятам, че на господинчото "Майната му на православието!" трябва да му бъде отнето българското гражданство!