Слави Бинев вече и в комисията по регионите

OFFNews 15 януари 2015 в 14:13 2616 0

Слави Бинев

Слави Бинев вече официално е член на парламентарната комисия по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление.

Това гласуваха днес депутатите, заедно с още две промени в парламентарните комисии. Кандидатурата му бе предложена от съпредседателя на Патриотичния фронт Валери Симеонов. Номинацията на Бинев не стана обект на обсъждане, но няколко депутати не одобриха назначението при гласуването. Това бяха представители на БСП, АБВ и нечленуващите в парламентарни групи.

Бившият евродепутат за кратко оглавяваше комисията по култура, но подаде оставка след масови протести на творци и артисти срещу неговия избор. Мястото му много бързо беше заето от бившата стюардеса в ПФ Полина Карастоянова. Слави Бинев остана  редови член на парламентарната комисия за еврофондовете, а от днес официално ще се занимава и с регионална политика.

Освен него, народните представители пратиха Георги Георгиев от ГЕРБ в състава на Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове, а неговият съпартиец Антон Долалчиев отиде в Комисията по взаимодействие с неправителствените организации и жалбите на гражданите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!