Слави Бинев: Щяха да ме отстранят като Мишо Бирата

ОFFNews 16 ноември 2014 в 18:10 9420 10

Слави Бинев
Слави Бинев

„Щяха да ме отстранят, щях да стана като Мишо Бирата“, обяви депутатът Слави Бинев от Патриотичния фронт пред Нова телевизия.

Бинев обясни, че му се наложило да продаде целия си бизнес, за да не бъде рекетиран. 

"Има ли такава страна, в която при доказан случай на търговия с влияние човекът малко след това, и съпругата му, биват открити мъртви? Има ли такава страна, в която изчезва тефтерче с инициалите Б.Б., Ц.Ц.?," попита риторично той.

„Вместо да ми извадят очите, те ми изписаха веждите“, пошегува се той, тъй като продажбата на бизнеса е била благоприятна за него, защото малко по-късно дошла финансовата криза.

Слави Бинев призна, че е направил компромис с подкрепата на правителството, но не и със самия Борисов като премиер. Той добави, че го е направил в името на нещо по-голямо и е допуснал "компромис в името на това да бъде даден шанс“.

Бинев обясни, че той и Велизар Енчев от групата на Патриотичния фронт са гласували само против номинацията на Бойко Борисов за министър-председател, но това не било само лично мнение, а изразявало "съмненията на цялата група към потенциала на Борисов да се справи".

Той подчерта, че няма намерение да напуска групата на ПФ, а двамата й съпредседатели Красимир Каракачанов и Валери Симеонов нарече "свои другари и приятели".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!