Quantcast

Скандалният шеф на ИАРА Майдън Сакаджиев втори в листата на ДПС

OFFNews Последна промяна на 28 август 2014 в 13:27 10023 8

Майдън Сакаджиев

Снимка "Дневник"

Майдън Сакаджиев

Скандалният шеф на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА) Майдън Сакаджиев ще бъде втори в листата на ДПС в Плевен.

Това обяви току-що председателят на ДПС Лютви Местан на брифинг в централата на Движението.

Обявяването на канидатурата на Сакаджиев предизвика смях сред журналистите.

- Смешно ли ви е?, запита Местан.

След като не получи отговор, лидерът на ДПС формулира следното изречение:

"- Струва ми се, че чух артикулация на смях!"

Майдън Сакаджиев беше уволнен преди дни от поста шеф на ИАРА, след разследване на OFFNews. В последните месеци на кабинета "Орешарски" той беше уволнил над половината експерти от Агенцията и вместо тях беше назначил хора от ДПС, част от които дори не говорят добре български.

За сметка на това Местан официално разжалва Кристиян Коев - Флейтата. Той няма да е водач в Перник, сменя го Нигяр Джафер.

Брифингът за листите на ДПС можете да гледате тук:

OFFNews на живо: ДПС обявява водачите на листите си

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

02.09 2014 в 00:16

Ако не беше тъжно, щеше да бъде много смешно. Оня никополски колибар е толкова ценен за ДПС, че е кандидат-депутат вече....
А какво прави новия директор на ИАРА? Връща ли поне част уволнените експерти заради които се дигна пушилка?
А дано, ама на дали?
Връща, ама други безхаберници и мошеници на дребно.
Ето Ви и пример: като главен секретар е назначен Сергей Костадинов (разбира се без никакъв конкурс). Специалист по двигатели с вътрешно горене; бивш граничен полицай (уволнен и съден за контрабанда на цигари); по неведоми пътища след уволнението му от Гранична полиция каца в Инспектората на МЗГ; от там пък се появява в ИАРА като директор правна дирекция???, а малко по-късно и като главен секретар. Та този автомонтьор-полицай при предишното си пребиваване в ИАРА е бил известен с две неща - кокошкарските си истории с осребряване на фактури за фиктивни ремонти на служебни автомобили и изпълняване на поръчки за уволнения на служители.
Е, OFFNews, може да поровите около този пример. Какво търсят такива "ценни" кадри като бившият полицай -автомонтьор, с "богата правна култура" отново в държавната администрация? Как мислите дали ще свърши за пет пари работа или отново ще осребрява фактурки?

30.08 2014 в 13:44

Това за пореден пък показва само , че за ДПС се гласува под строй и винаги успяват независимо от това за кого е казано да се гласува . Такива хора ни и управляват - без да мислят , без собствено мнение , без права в движението за ПРАВА и СВОБОДИ . ... България , горко ни ... !

29.08 2014 в 11:23

Купуването на гласове,ПОЛИТИЦИ и БИЗНЕСМЕНИ е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, вършено от МАФИЯТА- ДПС!

29.08 2014 в 10:54

Как може този мизерен циганин Маидън Сакаджи заради удобството на Местан да го сложат в листите Нали видяхме как срина ИАРА и сега ние страдаме заради спрените средства от ЕС Като иска може да му клioнка за да лови Местан сомове

28.08 2014 в 16:49

Електронно гласуване и тия боклуци ще се борят за 4%. Въпросът е защо УЖ проевропейския мандат на тиквата не направи нищо по въпроса. Явно статуквото /бъркаше я тая думичка със статус/ му отърва.

28.08 2014 в 15:18

И след неговия въпрос какво ? Всички млъкнаха като покорни овчици ли ? Никои ли не събра малко смелост да му отвърне с подобаващ отговор предвид скорошните събития ?

28.08 2014 в 14:28

Тия боклуци откровено се подиграват с всички нас и правото ни да живеем в една нормална държава. За съжаление сме в матова ситуация и единствено решение би било нещо много кардинално, нещо, което да вдигне жестока пушилка ... въпросът е дали масата от плебеи заслужават да живеят в нормална държава ... и без това почти нормални хора не останаха тук!!!

28.08 2014 в 14:04

И как никой от журналята не каза, че му е смеХно? Или когато Местан пита, и Христос ще трябв да мълчи вече?

Педерастките истории на тая жалка и противоконституционна партия вече са откровено нагли. Пеевски, интровертната, Флейтата, Майдън Сакаджиев... Не е възможно да измислят по-подигравателни кандидатури. И ако има гражданин на България, който гласува за тях, знаейки какво прави, заслужава да го одерат жив заедно с тях.

Трябват ни мажоритарни избори (независимо по коя система), иначе не може да се промени нищо.