Скандалната листа на Реформаторите в Хасково е вече факт

Николаос Цитиридис Последна промяна на 03 септември 2014 в 09:52 7356 26

От ляво: Стефан Димитров От дясно: Станислав Иванов

Днес Районната избирателна комисия в Хасково официално регистрира листата на Реформаторския блок, в която водачи са спорните личности Станислав Иванов и Стефан Димитров. 

Единственият представител на гражданската квота в хасковската листа е поставен на последно място - проф. Тодор Танев. 

Както OFFNews първи съобщи листата в Хасково се очертава да бъде най-скандалната от всички на Реформаторския блок. 

Водачът Станислав Иванов е син на най-скандалния кмет в България - Георги Иванов.

Георги Иванов е вече 4-ти мандат кмет на Хасково и всеки път е издиган от различна партия.

Кариерата му започва в СДС, след това бе кандидат на БДС - „Радикали” на Евгений Бакъджиев.

През третия си мандат е издигнат от коалиция, подкрепена от БСП, а в четвъртия - от ВМРО.

Иванов беше единствената известна фигура, която се отцепи заедно с Бакърджиев от СДС, когато той беше уволнен като вицепремиер от правителството на Иван Костов.

В момента партията на Бакърджиев е коалиционен партньор на Бареков в ББЦ.

Втори в листата е бившият кмет на Димитровград Стефан Димитров. Той е учредител на ДБГ на Меглена Кунева ина АБВ на Георги Първанов.

Преди 2 дни в интервю за в. „Хасковска Марица” Димитров казва, че ще подкрепи ДПС, защото БСП и ГЕРБ са го излъгали.

Това изказване не притесни лидерът на ДСБ Радан Кънев, който вчера определи това изказване като емоционален изблик.

Родителите на Димитров са собственици на най-голямото предприятие в района – „Неохим”. Майка му е видна активистка на БСП, а вуйчо му до преди два дни беше водач на листата на БСП в Габрово, но катастрофира тежко и бе заменен от Кирил Добрев.

Според изотчници на OFFNews уговорката между Блока и двамата водачи в Хасково е Димитров и Иванов да се явят като 1-ви и 2-ри и да донесат 20 хил. гласа за РБ в Хасковския избирателен район и след като влязат в парламента, да се отцепят като независими или да се присъединят към друга парламентарна група

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

04.09 2014 в 13:49

Erykah, драснах в Гуглето и какво открих:
Върховният касационен съд е потвърдил изцяло решенията на Пловдивския апелативен и на Хасковския окръжен съд, че кметът Георги Иванов е невинен, не е взел рушвет от 5000 лв. по банков път. С окончателното решение на съда за невинен е признат и бившият управител на фирма "Дусман" Тошко Борисов.

Иванов бе обвинен, че преди 8 години е взел рушвет от 5000 лв. по банков път, а бившият управител - че е дал подкупа.

Кой луд ще вземе рушвет по банков път. Сумата остана в банката непипната цели 5 години до февруари 2008-ма. През този период с тази сметка не са извършвани никакви транзакции. След като петте хиляди лева са открити от Сметната палата, сумата е върната с натрупаните лихви на "Дусман". Това заяви кметът Иванов преди и след приключването на процеса на първа и втора инстанция.

04.09 2014 в 13:06

Господа реформатори, за какви лумпени ни взехте. Вие изобщо четете ли преса, не сте ли чували за скандалния рушвет от 5000лв от фирма Дусман, който този тъпак кметът получи преди години. Онзи ден слушах Радан да плещи по телевизията, как искал РБ да се справи с прозрачността в обществените поръчки. Какво прави синът на този ПРЕСТЪПНИК в листите ви. Много жалко, изгубихте моя глас, защото сте същите като тези, които подкрепят статуквото - ДОЛНИ ПРОДАЖНИЦИ!!!

04.09 2014 в 09:43

А този беше водач на ГЕРБ в Хасково преди, нали? Защо тогава не беше превърнато в проблем, а сега е най-големия и аморален случай в историята?

04.09 2014 в 09:25

Предишните избори ДСБ бяха най-чистата партия, но никой не гласува за тях - явно моралът за избирателите не е от значение , за да гласуват за друга партия чиито лидери бяха и са най-големите престъпници. С този човек, където са го назначили сега, ще вземат част от турските гласове/към 10000/ и те няма да отидат при ДПС.Кажете ми други начини за борба с тази партия? Нима единствено в РБ има един скандален човек? Защо за другите партии не се възмущавате със същата злоба? В правителството не може да се влезе изцяло по честен път, защото хората не оценяват това качество. Търсете там, където освен мръсното има и нещо положително - творечско начало, воля за промяна. Единствено в РБ го има и мисля,че е ясно на всички.

03.09 2014 в 20:09

Sorry - Трансформърс, а и си сложих едно плюсче ...

03.09 2014 в 20:06

Ако искате да избирате между достойни хора на 5 октомври - разгледайте http://izbori.zelenite.bg/10974

03.09 2014 в 20:06

Да яко РБ тролове вилнеят в как беше в Трансфотмърс уърълдуайуеб ха-хи...

03.09 2014 в 19:48

Добре бе, при деформаторите освен това влезнаха ТАЙНО и две нови партии - едната на убиеца от Монтана, чиято партия на предишните избори изкара рекордните 3,000 гласа. Защо на http://reformatorskiblok.bg/%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%81/ няма никаква информация за новата коалиция? Ами за Репуц нещо да кажат? И как така изведнъж някакъв осъден за убийство става водач на листа?

03.09 2014 в 17:07

Реформатори викате а!!!