Сидеров пак успя да осъди СКАТ

Нели Чолашка 14 май 2014 в 12:54 2120 9

Волен Сидеров

Бургаският районен съд осъди един от водещите на телевизия СКАТ Димитър Байрактаров за обиди, клевети и неверни твърдения, похвали се Волен Сидеров. Водящият е осъден за думите "Сидеров е слуга на олигархията".

От "Атака" припомниха, че Бургаският окръжен съд осъди Валери Симеонов за обидни изрази и квалификации към избирателите на партията, защото миналата година ги нарече „лумпени, прости и тъпи хора, малоумници”. 

Симеонов е осъден да плати 15 хил. лв. на Сидеров. Предстои образуване на изпълнително дело срещу Валери Симеонов за принудително събиране на присъдената сума, уточниха от "Атака".

Симеонов също води дело срещу Сидеров за клевета за 35 хил. лв. В края на миналата година лидерът на "Атака" беше осъден да плати 5000 лв. на Валентин Касабов, зам.-председател на Национален фронт за спасение на България (НФСБ). Дори се стигна до запор на депутатската му заплата.

Наскоро лидерът на РЗС Яне Янев осъди Волен Сидеров за клевета на първа инстанция. Ако загуби и на следващите инстанции, националистът ще трябва да плати на Янев над 50 хил. лв.

Сидеров беше осъден за репликата: "Ние няма да позволим на нито един лумпен, дали той се нарича Валери Симеонов, Яне Янев или някой друг измекяр, да кощунства в близост до нашата централа в нарушение на закона.... Презервативите на Бойко - Валери Симеонов и Яне Янев, ще се сблъскат с твърдия отпор на "Атака".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews