Quantcast

Сидеров: Близнашки ще ни вкара във война, пуска военни на САЩ в България

OFFNews Последна промяна на 21 август 2014 в 17:12 14432 34

Волен Сидеров

Министерският съвет е взел решение да пусне 20 бойни самолета и 250 човека състав от САЩ да пребивават в България, съобщи лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Сред разпространените до медиите решения на служебния кабинет от трите заседания, които е провел, няма нито едно, което да касае разполагане на военни и самолети на САЩ в България.

По думите на националиста става въпрос за една ескадрила, която "спокойно може да нападне някоя по-малка държавица да я превземе".

Той разви следната конспиративна теория:

"Бойни самолети и 250 души персонал, които са доста много и според мен тази бройка в светлината на събитията, които вървят, текат понякога тихичко под сурдинка минават, само че аз затова съм пред вас да ви обяснявам, да ви казвам какво става.

В светлината на тези събития, които в момента стават в България, например, удължаването на пистата в Безмер. Например, това, че американските посланици и сенатори искат от българските премиери да включат България като плацдарм във войната срещу Русия, на територията на Украйна.

Аз правя заключението, че това решение на Министерски съвет е под натиск на американското посолство, естествено. И това решение е част от въвличането на България във война. Нещо, за което аз ви говоря за него, може би, месеци вече. Казах го и от трибуната на народното събрание, докато съществуваше това народно събрание.

Казах го и го казвам много пъти пред камерите на телевизия „Алфа”, пред медии, които проявяват интерес, но напоследък, не знам защо, нямат интересЯвно имат директива от Запада да не се занимават с "Атака". Такава е заповедта. Това са българските медии. Те не са нито български, нито суверенни, нито свободни, нито независими”.

Според лидера на "Атака" кабинетът "Орешарски" е бил свален, защото е трябвало да изпълни условията на американците, предадени от сенатор Маккейн, а именно: България да предостави плацдарм, тоест всичките си военни летища на Щатите за извършване на военни, логистични и други действия във връзка с Украйна.

Второто условие било България да даде военни части, български войници, които да отидат да се бият в Украйна срещу опълченците, да загиват там и да разпалват тази братоубийствена война, а третото - България да допусне ГМО –генно модифицирани семена, чрез които концерна „Монсанто” става господар на света, защото когато се засеят тези семена повече не можеш да се засяват други и спиране на проекта „Южен поток”.

От "Атака" обвиниха лидера на ББЦ Николай Бареков, че е изпратил хора, които да разбият телевизия "Алфа" в Бургас. Редакцията е разбита в сряда сутринта между 02 и 03 часа.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.08 2014 в 10:09

За сетен път се обеждавам,че българите сме говеда, супер маниполативна нация, която даже не знае историята си! Плюете този който Ви е освободил от 5 века робство, вярвате на тези, от които почваха малки войни, като в Ирак, в Сърбия. Вярвате на някакви измислени български парти, едни обслужват интереси на ИЗраел, другите на САЩ, вместо да се закрепим здраво за Русия, защото и ЕС ще изчезне и НАТО!Помнете ми думите, че до 5 години господстващите държави щше бъдат Русия, Китай и Турция!

22.08 2014 в 20:20

1. При ядрените бойни глави имаме и мирна поддръжка, за разлика от конвенционалните средства. Това не е една бомбичка да си я сложиш в сандъка след производство и когато потрябва да се махне щифта, стискаш ръчката, броиш до 22 и айде мятаме. Това е ядрена бойна глава. Това изисква климат, замервания непрекъсна трекинг на процеите във всяка една единица.
2. Да сте чували за технологията "шейпшифтинг"? Ако не сте мога да Ви светна малко - имаме едно същество, което ще бъде шейпшифтирано. Имаме друго (набелязано) същество в което ще се шейпшифтира първото същество. Подменя се базовата матрица или целия мозък, без да се подменя шишарката (епифизната жлеза). Това е смисъла - операцията по шейпшифтиране не е сложна, дори е автоматизирана и може да се прилага от развити цивилизации дори и като безкръвна операция. Има и възможност за заместване само на части от мозъка или препрограмиране на части от мозъка. Та за това се говори "под сурдинка" - реално можете да препрограмирате човек или бозайник дори по телевизора. Колкото по-HD е талавизора, толкова по-вече препрограмираща информация можете да натъпчете паралелно с "полезния сигнал" (примерно даден филм или друго нещо).
Та за мен над 70% от политиците ни са или шейпшифтирани или препрограмирани с НЛП (нервно-ленгвистично програмиране). То може да се извърши или директно през телевизор/видео/филми или през Вашите средства за комуникации, мрежа, чрез (забележете) електричеството от контакта Ви, посредством хаарп (той скоро ще бъде спрян, защото се откриха много нови системи за подобен контрол, дори и по-ефективни, въпреки че са по-слаби) и още много други. Базовата основа идва от технологиите на Тесла.
Той, обаче е казал: "Новите технологии са извращение, ако не са в служба на човечеството!"
Сега в момента тези, които преди години са били допуснати на Земята срещу нови технологии, сега вече искат нашата земя и нашите богатства - както се казва: "пуснали тарльо под одъра, а той се качил над одъра"...
Малко тема за размисъл... Айде сполай Ви - живи и здрави!
С уважение!

22.08 2014 в 16:41

до антикомунист но атакист

чудя се защо вече не виждам ентусиасти с шапки и фанелки на атака. по едно време много беше модерно. даже си спомням миналото лято специално спрях на една спирка в овча купел да питам двама сладури от къде са си ги купили. е, после ги бих де. но това е тема на друг разговор.

22.08 2014 в 14:45

На тия предатели който плюват по Волен Сидеров ще кажа, вземете краставицата на Бойко или на Сорос може и на Валери винкелчето и си я заврете отзад..един ден ще ви дойде акъла ,,но ще бъде късно..мръсни ПЕДАЛИ,,,ВОЙНА ЛИ ИСКАТЕ.много ми е интересно ако Боко тиквата (Мутрата) пак вземе власта и се коалира с ДПС И НФСБ ,,КАКВО ЩЕ ПЛЯМПАТЕ...ПРЕДАТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛО И ЩЕ ИМА ЗА СЪЖЕЛЕНИЕ

22.08 2014 в 10:06

И кво от това Сидер ага? Ние сме в НАТО. Не може да си крием главите в пясъка и да не виждаме терориста Путин!

22.08 2014 в 09:25

Добре де кат сте се разписали толкова проверихте ли поне в Държавен вестник има ли такова нещо?

22.08 2014 в 09:11

Сидеров в старанието си да остане в така нареченият "политически живот" на България се мята по целия спектър от конспиративни, параноични и откровено смешни теми. Някой път ми става малко жал за него но бързо ми минава.

22.08 2014 в 08:06

Има ли още тъпунгери които вярват на човечето с масата?

22.08 2014 в 08:01

Руското мекере Сидеров още ли е на свобода. ЗАТВОР за Сидеров в турското отделение
НЕ ИСКАМЕ РУСКИТЕ МУЖИЦИ В БЪЛГАРИЯ, БЕ БОЛЕНЕ. ИЗВИНИ СЕ