Сидеров: Близнашки ще ни вкара във война, пуска военни на САЩ в България

OFFNews 21 август 2014 в 17:12 15442 35

Волен Сидеров

Министерският съвет е взел решение да пусне 20 бойни самолета и 250 човека състав от САЩ да пребивават в България, съобщи лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Сред разпространените до медиите решения на служебния кабинет от трите заседания, които е провел, няма нито едно, което да касае разполагане на военни и самолети на САЩ в България.

По думите на националиста става въпрос за една ескадрила, която "спокойно може да нападне някоя по-малка държавица да я превземе".

Той разви следната конспиративна теория:

"Бойни самолети и 250 души персонал, които са доста много и според мен тази бройка в светлината на събитията, които вървят, текат понякога тихичко под сурдинка минават, само че аз затова съм пред вас да ви обяснявам, да ви казвам какво става.

В светлината на тези събития, които в момента стават в България, например, удължаването на пистата в Безмер. Например, това, че американските посланици и сенатори искат от българските премиери да включат България като плацдарм във войната срещу Русия, на територията на Украйна.

Аз правя заключението, че това решение на Министерски съвет е под натиск на американското посолство, естествено. И това решение е част от въвличането на България във война. Нещо, за което аз ви говоря за него, може би, месеци вече. Казах го и от трибуната на народното събрание, докато съществуваше това народно събрание.

Казах го и го казвам много пъти пред камерите на телевизия „Алфа”, пред медии, които проявяват интерес, но напоследък, не знам защо, нямат интересЯвно имат директива от Запада да не се занимават с "Атака". Такава е заповедта. Това са българските медии. Те не са нито български, нито суверенни, нито свободни, нито независими”.

Според лидера на "Атака" кабинетът "Орешарски" е бил свален, защото е трябвало да изпълни условията на американците, предадени от сенатор Маккейн, а именно: България да предостави плацдарм, тоест всичките си военни летища на Щатите за извършване на военни, логистични и други действия във връзка с Украйна.

Второто условие било България да даде военни части, български войници, които да отидат да се бият в Украйна срещу опълченците, да загиват там и да разпалват тази братоубийствена война, а третото - България да допусне ГМО –генно модифицирани семена, чрез които концерна „Монсанто” става господар на света, защото когато се засеят тези семена повече не можеш да се засяват други и спиране на проекта „Южен поток”.

От "Атака" обвиниха лидера на ББЦ Николай Бареков, че е изпратил хора, които да разбият телевизия "Алфа" в Бургас. Редакцията е разбита в сряда сутринта между 02 и 03 часа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!