Ексклузивно Иван Калчев - Глиги: Връщам се, за да участвам в същата война, но с други средства

Росица Кирова: Притесних за себе си и децата си, докато слушах Илчовски

OFFNews Последна промяна на 08 май 2021 в 10:01 14223 1

Снимка Facebook

Докато слушах и гледах този господин, доста силно се притесних за себе си, за децата си, за децата на България, заяви депутатът от ГЕРБ Росица Кирова пред бТВ по повод вчерашното заседание на Комисията по ревизията и изслушването на бизнесмена Светослав Илчовски. 

По думите й най-грозното нещо по време на изслушването е било подвикването в залата.

Когато го попитаха (Светослав Илчовски - бел. ред.) с какво образование е, човекът каза, че е жичкаджия - няма лошо. Имала съм сблъсък с жичкаджия - кмет от ГЕРБ през 2015 г.. Аз не станах кмет, а той и се вижда какъв е резултатът, каза още Кирова.

Депутатката от ГЕРБ добави, че не прави разлика между двамата (Иван Ангелов и Светослав Илчовски). "Те казаха думи, а не истини", допълни тя.

Според Кирова не трябва да коментираме господин "има едни ора и една мома от Монтана". "Това е някакъв северозападен диалект, не знам", смята депутатката от Видин. 

Народният представител от Демократична България Манол Пейков от своя страна заяви, че ГЕРБ са си направили лош пиар. "Вместо да оставят Илчовски да говори, депутатите от партията на Борисов направиха всичко възможно да не излезе още някоя дума от устата на бизнесмена. На 15-ата минута влязоха всички депутати от ГЕРБ и застанаха като мутри зад него", каза още Пейков. 

Кирова пък опонира, че не трябва шоуто на Манолова да бие по рейтинг шоуто на Слави. "Тя се оказа професионалист по правенето на шоу", добави народният представител от ГЕРБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови