Quantcast

Расате: Държавата има пари, но управляващите ги крадат

OFFNews Последна промяна на 10 септември 2014 в 19:04 2445 3

Боян Расате

Не е вярно, че държавата няма пари. Проблемът е, че ги крадат. Това заяви в рамките на диспут в ефира на БНТ лидерът на „Български национален съюз – НД“ Боян Расате.

Държавата беше безпощадно разграбена и е разграбвана и сега. Разграбват я групировки, управляващите крадат законно. Това, което може да се направи, е да седнем ние на техните места и да ги тикнем в затвора, посочи Расате.

Партиите се финансират с неясни средства и е ясно, че този, който плаща, той избира музиката, и след това неговите интереси ще бъдат защитавани в парламента, каза той.

Проблемът с фалита на държавата е комплексен, но не е сложен, категоричен е Расате.

По думите му един от основните проблеми е в това, че държавата заплаща за дейности, които не са от първостепенна важност.

„Дават се пари за социалните паразити, за чужденци, които използват България като трамплин за Европа, за членство в организации, които не ни носят нищо положително“, коментира Боян Расате.

2 млн. българи живеят в чужбина, 3 млн. българи изобщо не са се родили, защото родителите им нямат възможност да ги отгледат. В Шумен например има родени 14 деца, като само едно е етнически българин. След 15 години останалите 13 ще имат по две деца, а това едно дете най-вероятно ще е в чужбина. Затова демографският проблем е една от основните задачи, които чакат решение, каза още Расате.

По повод темата за КТБ лидерът на „Български национален съюз – НД“ коментира, че тя засяга само част от гражданите и нейната задача е да отвлече вниманието от по-важни теми.

Случаят КТБ е заплашително размахване на пръст към всички, които тръгват срещу държавата, и има за цел да им покаже, че не трябва да надигат глава.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.09 2014 в 08:49

Не думай

10.09 2014 в 20:50

Тоя шизо пак ли са го изпуснали от клетката?

10.09 2014 в 20:41

това е истината бре...
но всички я знаят!!!
пари в България има, щом има данъкоплатци, но парите се крадят но в големи размери