Радев иска бежанците у нас сведени до минимум, а центровете да са извън градовете

offnews 25 септември 2016 в 15:44 5433 3

Ген. Румен Радев

„Трябва решителна промяна и тя трябва да се случи на тези избори. Алтернативата на управляващите сме ние, няма друга.“ Това заяви кандидатът за президент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП, ген. Румен Радев в залата на общината в Тервел, където се срещна с членове на левицата и граждани.

Той бе категоричен, че заедно с вицепрезидента ще водят проактивна политикa в областта на сигурността. „Нужна е промяна в политикaта по отношение на бежанците. Трябва тяхното присъствие тук да се ограничи до минимум. Нужно е центровете да бъдат изведени извън градовете“, посочи той и попита имa ли горна граница за прием на бежанците. Той добави, че е нужна по-мотивирана армия и полиция, особено в сегашната геополитическа обстановка.

В Тервел ген. Радев бе посрещнат в кметството на града от кмета Живко Георгиев. Градоначалникът спечелил пет пъти кметското място на избори му пожела успех в предстоящата президентска кампания. Живко Георгиев го увери, че рецептата му за успех е близостта с хората и изпълняването на поетите ангажименти към тях.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12038

2

косата

25.09 2016 в 18:32

Популист ...

17439

1

мнение от IP

25.09 2016 в 17:59

Още малко и ще вземе електората на Пф и Атака. БСП заложи на ксенофобия. Къде отиде интернационализма, другари!