"Радан Кънев е чихуахуа в чантата на Борисов, Патриотите са дакел на каишка"

OFFNews Последна промяна на 31 май 2015 в 16:26 11474 34

Мария Календерска.

"Смятам да бъда граничарското куче на изхода на финансовия отдел на Столична община. Ще покажа къде са дупките и корупционните схеми, без да отричам направеното, и ще извадя столицата от летаргията като в поговорката „Кучетата си лаят, керванът си върви“.

Това заяви жената до Николай Бареков - Мария Календерска, на пресконференция днес, когато бе обявено, че тя ще се бори да стане кмет на София на идните избори.

Кандидатурата й бе издигната от инициативен комитет и подкрепена от „България без цензура“. С това партията на Бареков се похвали, че първа е обявила своята кандидатура.

„Издигаме млад човек, неопетнен, който да води тази битка със статуквото. Г-жа Йорданка Фандъкова е добрата фея, тя казва добрите новини, но лицето на столичния Общински съвет зад нея е като картината "Викът" на Едвард Мунк. Това е грозното лице на корупцията, в която участват всички политически сили“, мотивира кандидатурата на жена си Бареков.

Календерска заяви, че като представител на ББЦ има претенцията, че може да застане до Фандъкова и да изисква, защото останалите просто управлявали с ГЕРБ.

„Радан Кънев беше силен, преди да започне да управлява с Борисов, сега е едно чихуахуа в неговата чанта, а Патриотите са като дакел на каишка, който се дърпа от време на време, но все пак върви в зададената му посока. В този дух аз заявявам, че ще лая срещу котараците, вълците и чакалите", каза тя.

"Викът" на Едвард Мунк.

Тя е категорична, че няма да се бори за нито един ромски глас, като каза, че програмата й е насочена към младите и образованите, а не към мързеливите и неграмотните.

В нея се предвижда изграждането на нов студентски кампус в северната част на града.

"Сегашният студентски град вече не е студентски и не може да се промени. Затова е нужно ново образователно средище, в което нито един частник няма да може да придобива собственост. Ако през следващия мандат столицата не постави като приоритет и не заложи на образованието, вместо само да взима пари за бежанци, ще бъдем повече столица и държава на хора от Бангладеш, Либия, Сирия и откъде ли не, отколкото на българите“, предупреди кандидатът за столичен кмет.

Бареков призова разочарованите от РБ и подкрепилите "Протестна мрежа" да дадат гласа си за "този чист като сълза кандидат".

Той съобщи, че Календерска има решимост да прочисти центъра на София от цялата тълпа нелегални имигранти, които са се настанили между „Пиротска“ и „Лъвов мост“. Евродепутатът разказа, че у нас става така, както в Париж и Брюксел - нелегални имигранти влизат незнайно как и завземат центъра сграда по сграда, като обезценяват самия имот и накрая собствениците ги продават без пари.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

01.06 2015 в 22:12

"Чий е хуя, хуя в чантата на Борисов?" живо се заинтИрисувала Календерска...

хахахахахахахаха

01.06 2015 в 13:02

милата убавица. Глупавичка, примитивно остроумна, целия и ментален напън се свежда до едно заяждане и три идейки. Иска София да стане град на студентите. Сигурно ги има за тъпи, че смята с тая приказка да ги привлече на своя страна. Погали и нацитата-да изгоним от София емигрантите. Те пък нацитата, нали са все едни такива яки мъже, гологлави, напушени, най-много да я зарадват с едно специфично пожелание. Бареков да не сърди. Болните баби и дядовци- трети сегмент на политическото й послание- на тях обеща линейки със скоррост на совалки. Милата тъпичка убавица, малко мозък, огромно самочувствие.

01.06 2015 в 11:06

Съкпа Календерска,
Ти си женско куче - демек кучка. И след като си почнала с породи и пр. - твоят самец е най-голямата въртиопашка в родната политика, така че не на нас тия.

01.06 2015 в 10:59

Свирката на Дудука взе да вие, хахахахаха
Цирка продължава с пълна сила!

01.06 2015 в 09:21

Красива е, тарифата и е висока и засега Бюреков може да си я позволи. След изборите - който даде повече.

01.06 2015 в 08:52

Не знам дали правилно са и предали думите, или ги извъртат, но сега звучи доста зле. "Няма да купя нито един глас" е достойно за уважение, а "няма да се боря за нито един глас от Х етническа група" е изказване за което шут от ЕС и еднопосочен билет до 1934г.

01.06 2015 в 08:19

НЕ СЪМ ФЕН НА ДУДУКА И КОМПАНИЯ,НО СЕЛСКАТА ПЪПЧИВА ПРЪЧКА ФАНДЪКОВНА Е ПРОСТО ОТВРАТ.НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛА В ТОЯ КУЧКАРСКИ ГРАД НАРЕЧЕН СТОЛИЦА.ТАЯ ПАРЦАЛЕТИНА ЯВНО НЕ Е ВИЖДАЛА БЕЛГРАД И БУКУРЕЩ.В ТОЯ РЕД НА МИСЛИ ТАЯ ГНИДА КРАДЛИВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРОГОНЕНА.ДАЛИ ЩЕ Е МАРА,ТОДОР ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ ТАЯ ФЪШКИИЯ ФЪНДЪ.....(ЩО ЗА ИМЕ ИМА) И ОСТАНАЛАТА КРАДЛИВА ПАПЛАЧ ОТ ВРЕМЕТО НА ТИКВАТА - ВЪН.

01.06 2015 в 08:02

А ти си проститутка, която вече никой не желае, Марийче. :)

01.06 2015 в 06:57

Ако ми даде да я лижа, ще гласувам за нея!

01.06 2015 в 04:07

"...Нелегални имигранти влизат незнайно как..." - ето, изправя се човекът с цялата си интелектуална мощ срещу дълбоката мистерия. Как, аджеба, стъпват тия хора на наша земя?! Може да се телепортират. Или да правят магии? Може и те да не знаят - събуждат се един ден и се намират директно в центъра на София. А може и... абе всичко може, що да не може. Освен, разбира се, да минават през приветливо отворените ни граници! Абсурд! Защото ние и ЕС не ги пускаме на територията на България без правителството и общините ни да имат ясна, приложима система (и изглежда финансов капацитет) за справяне с тях.