Quantcast

Протестът на "Атака": Санкции за Турция, не за Русия

Сидеров подмина президента, отказа да се ръкува с Плевнелиев

OFFNews Последна промяна на 24 март 2014 в 09:51 3800 13

Протестът на

Снимка Николаос Цитиридис

Протестът на "Атака"

Лозунги "Не Европейският съюз ни освободи от турско иго, а Русия", "Санкции за Турция, не за Русия", "Не на Европа", "Не на европедерастията, да на православието" издигнаха привърженици на партия "Атака" на днешния протест пред президентството, малко преди началото на заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност при президента.

Извънредното заседание на КСНС е за кризата в Украйна и българската позиция.

Протестът е под надслов "Санкциите срещу Русия са санкции срещу България".

Сградата на Президентството е плътно обградена от полицаи.

Бойко Борисов и Росен Плевнелиев са най-големите разединители на народа, обяви от импровизираната трибуна зам.-председателята на "Атака" Десислав Чукулов.

В началото на заседанието на КСНС лидерът на "Атака" Волен Сидеров отказа да се ръкува с президента.

Привърженици на "Атака" изгониха телевизионен екип на телевизия "Скат", чийто собственик е Валери Симеонов, лидер на Националния фронт за спасение на България (НФСБ).

Към протеста се присъединиха и представители на Общество "Приятели на Русия и православния свят". Те заявиха, че са дошли, за да изразят подкрепата си за руския народ. "Ние сме тук за подкрепа на нашите братя - руснаци, братя по дух и кръв, на които ние сме дали духовността и писмеността и имаме задължение да ги подкрепим. Духовното е вечно, а политиците, които се опитват да подкрепят западните тъмни сили, това е временно", каза пред журналисти председателят на стдуржението Атанас Стефанов. 

Междувременно на същото място се провежда и протест срещу правителството. Полицията раздели двата протеста. Между двете групи протестиращи имаше размяна на обидни реплики. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.03 2014 в 12:01

Е добре, че я има Атака само те изразиха ясна и адекватна позиция относно кризата в Крим и защитиха освободителката ни Русия с която също сме братя по народност, азбука и религия! На тези избори май месец гласувам за Атака!

24.03 2014 в 18:59

Валдес,какво общо имат безумията,заради които пострадаха сърбите,с "присъединяването" от хитлеристки тип, осъщест-вявано от путин?

24.03 2014 в 15:42

Уважаеми приятели, преди петнадесет години самолетите на злосторниците от НАТО унищожаваха поселищата в съседна Югославия. Там тази война беше известна като Войната срещу Югославия. Бях очевидец. Видях пожарища, крих се от самолети.... Само не ме мислете за слабограмотен - две висши образования и четири езика биха ми дали добър шанс да заработвам в Европа. Двойният стандарт е очевиден - когато югославяните спяха под мостовете на Дунав, за да загинат заедно с тях, те бяха лошите, а агресорите - добри, сега агресорите и тези, които анексират Крим са лоши. Не, уви, това не е Демократична Европа. Когато разгромиха гръцката Хриси Авги бяха добри, сега украинският Десен Сектор (украинските фашисти) защитава независимостта на Украйна. Бъдете последователни..

24.03 2014 в 12:53

Нашите шизофреници със сбърканите ЧИПОВЕ отричат референдума за Крим,а другите олигофрени плашат,че така руснаците ще ни спрат газа и наричат украинците "фашисти"! Тия не се сещат,че ако руснаците пуснат газ от едната страна,украинците могат да го спират от другата.Ако са нормални ще си спомнят че като членове на НАТО и ЕС има подписан договор,че взаимно ще се защитаваме,ако някой се опита да застраши интересите на държава член на ЕС и НАТО.Точно зад този договор трябва да застане България когато изразява отношенията си и са застрашени интересите и.

24.03 2014 в 12:26

Боже боже... "Не на Европа" ?!? ... Моля? Значи да на миналото, да на 18-19ти век? Да на мизерията още и още? Русия не ни е освобождавала защото не е искала нищо от нас в замяна - надявала се е да се превърнем в част от нея. Никоя гигантска сила не милва по главицата слабите и бедните държави - или ги използва, или ги асимилира и претопява. Осъзнайте се! Русия никога няма да си каже колко много иска България да се оправи. Русия иска ние да сме й връзката с Европа, през нашите територии да се прекарват газопроводи, да се строят фабрики, атомни централи. Земята ни ще се ползва за промишлени цели, никой няма да му дреме на задника дали се секат гори, защото няма да има останали съзнателни хора, за да се противопоставят.... всъщност, и да имаше,ако се противопоставят, ще станат политически затворници и изменници може би... Това че сега можем да протестираме срещу няколко лифта, или срещу застрояване на черноморското ни крайбрежие е свобода, за която ще можем само да сънуваме под руска власт. Русия ни иска за териториална цел, не за да му е добре на населението, не за да остане природата красива и запазена, а за пари. ПАРИ, пари и власт!!! И Атака са пълни загубеняци да си мислят че българите искат да са част от Русия, за да ми определя Атака разбирате ли, моето решение, това на моите близки, роднини и приятели. Не познавам човек, който да харесва тая псевдопартия и да изказва нейното мнение. Атака ще събере няколко процента на следващите избори, това не е мнението на българското население. Тия назаднали индивиди въобще да се махат от политическата сцена че серат като за последно. Да не говорим че и Барека и Петров серат и те мощно... стига лайна бе!!!!!
И да, някой го каза добре - ние си коментираме, а държавата ни загива. Какво става с нас?! Толкова ли сме пасивни и отчаяни!??

24.03 2014 в 11:51

Чета, слушам, гледам и не знам за вас хора, но след Крим- вече изобщо не ми е смешно. Страшно ми е. За това, че докато ние иронизираме и коментираме подобни на горния материал, предателите на българския интерес гръмогласно тропат и реват по жълтите павета и на всички нива в държавата."Не на Европа", "Не на европедерастията....А ние коментираме и коментираме...

24.03 2014 в 11:35

А защо путинографа-фотограф не е увековечил на кадро Чук-чук-Чуколина-чук? Цялата мъжка половина на Русия е устремила взор към Атака и Чуколина, пие водка, чука по масата и пее:Чук-чук-Чуколина-чук...

24.03 2014 в 11:19

атака отново събира колекция от ментални инвалиди, че и се натиска да ги показват по тв.

даже не си струва труда да ги бие човек - господ достатъчно ги е бил

24.03 2014 в 11:05

Хей соросоиди и герберасти-педерасти,много ви е яд,че АТАКА и Волен свалиха Тиквун от власт.Не може по-вече да краде тази продажна турска клика-наречена ГЕРБ!
На изборите ще ви покажем...ще се чудите откъде ви е дошла АТАКА!
АТАКА-ПОБЕДА!
Завинаги с Русия!
Не на педерастията от ЕС!
Не на ГЕРБ,БСП,ДПС и другите европартийки гнусни!
С АТАКА и Волен НАПРЕДДДДДД!!!

24.03 2014 в 11:03

В материала по-горе е цитиран лозунг: "Не на Европа", който редовно присъства на акциите на "Атака". Заслужава си да помислим. България, така или иначе, все още, се намира в Европа. Неоспорим географски факт. Всяко отричане на този факт би противоречало на здравия разум. Оттук въпрос: отрицание на Европа не е ли отрицание и на България, по логическия принцип, като част от по-голямо цяло. Не изпадат ли нашите патриоти в положението на онзи герой от "Швейк", който отричал съществуването на Австралия, защото не може хората там да ходят с главите на долу. Героя го прибрали в лудницата.