Quantcast

Петков: Преди 3 месеца разговарях с Борисов за „Белене”

OFFNews Последна промяна на 16 януари 2014 в 19:40 5079 20

Румен Петков. Снимка: Булфото
Румен Петков. Снимка: Булфото

Разговарял съм с Борисов преди три месеца по много важни въпроси - за среща с чуждестранен инвеститор за проекта “Белене”.

Това заяви в интервю за БНТ Румен Петков - председател на областната структура на БСП в Плевен и член на Националната гражданска инициатива „АБВ“.

Аз лично съм щастлив от това, че такава среща се проведе и го считам за един от личните си политически успехи, защото в срещата господин Борисов е поел ангажимента, че ПГ на ГЕРБ би подкрепила рестартирането на проекта “Белене” и преосмисляне решението на Народното събрание, каза още Румен Петков.

Имаме гаранцията на ГЕРБ, че ще подкрепи едно такова решение, БСП продължава да бяга от проекта “Белене”. Значи председателят на моята партия вероятно е поемал някакви ангажименти, Бог знае къде, предположи Румен Петков.

Втората тема, по която съм разговарял с генерал Борисов, е необходимостта в Плевен, където кметът е от ГЕРБ, да се изгради спортна зала, продължи той.

Пред вътрешния министър Цветлин Йовчев и шефа на ДАНС Писанчев формулирах наши разсъждения с президента Първанов, че сме обект на подслушване и проследяване. Те ме увериха, че няма такова нещо и държа да подчертая, че им вярвам, заяви социалистът.

Ще си позволя да направя препоръка на бивши служители - когато се занимават с незаконно подслушване, проследяване, филмиране, записване, не бива да разчитат прекалено на активните твърдения на боса си, че той държи нещата в прокуратурата, каза още Румен Петков.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.01 2014 в 15:25

Ами нали тоя човек бил каза: "Ако е вярно, че съм се срещал с Бойко Борисов ще ида да гледам кокошки на село". Е, нека иде сега, ама те и кокошките ще му се смеят на акъла.

17.01 2014 в 00:02

Поля, май като говориш за мен визираш себе си как успя да ми направиш такъв анализ за 5 минути как точно разбра че има някой чийто грешки пропускам... няма мой и твой Аз мразя еднакво всеки един от вас и виждам всяка глупост която правите дали се казваш Цветанов дали си тиквоч дали си Цацаров или си сидеров дали си Поля или си СерГей ти си в кюпа вадиш информация която обикновения човек не знае винаги отговаряш добре подготвен с факти линкове и какво ли още не... че ти живял ли си изобщо хубаво е предполагам да си умен ама не е зле и да виждаш слънцето и полянката от време на време...

16.01 2014 в 23:53

brd,
играта на "вие това - вие онова", когато разговаряш тук с мен няма да ти осветли нещата. Просто защото прахта в очите си я слагаш сам. Което прави безсмилени всякави отговори на всякакви поставени от теб въпроси. Каквото и да ти кажат и разясняват, ти ще си измисляш виновници сред събеседниците, които мислят различно от теб. И дори да ти наврат истината в очите, няма да я видиш. Няма да я разбереш просто защото не искаш да я разбереш. На теб ти трябва някой, който само да те потупа по рамото и да ти каже, че мислиш правилно, дори то и да не е такова. Повечето тук сте такива - коне с капаци. Ако "нашият" е сгафил, много важно, простено да му е, той си е нашето копеле. Грешките на "чуждите" - на бесилото. Само дето така демокрация не се прави. Ама хич даже. Затова и скоро няма да се оправят нещата. Спазването на законите, почтеното поведение трябва да е еднакво валидно за всички, без значение дали е обикновен гражданин или политик, или пък каква му е партийната принадлежност, дали е "наш" или "ваш". Докато ги делим и оправдаваме "нашите", а обивняваме само "НЕнашите", те все така успешно и все така целокупно ще ни се качват на главата.

16.01 2014 в 23:50

Гледам напоследък какво става из страната ни. И се сещам за онази песничка:

Девет милиона мишлета
изкарват се взаимно ченгета,
а котараците подхвърлят досиета
и си пият кафето…

Вдигнете се и нека да си върнем силата,

време е дебелите котараци да получат инфаркт,

знаете, че тяхното време е към края си,

трябва да се обединим и да видим как се вдига флага ни.

16.01 2014 в 23:32

Поля, аз пак не схващам защо наричаш нас тъпи при условие че вие си гласувахте нещо си без да го обсъдите официално без да има една стенограма някой да е казал нещо и да е бил оборен или да са му изложени някакви факти? ОК махналите сте определен член който не ви е нужен... нали именно за това обикновения гражданин протестира и иска ОСТАВКА а вие ни плашите със Борисов искаме прозрачност искаме да спрат да ни лъжат, искаме като се гласува нещо толкова важно за нас да се обсъжда широко всеки да може да зададе въпрос и закон без отговор да не се прокарва... А получаваме Пеевски за шеф на Държавна агенция национална сигурност, Цял наказателен кодекс приет за 15 минути с време за обсъждане месец, половината от който празничен. Не знам на мен ми се струва, че не искаме чак толкова много но умните като вас (визирам чишитите който сте се скупчили на монитора да сглобявате отговора който ще изкарате от Поля) ни давате просо още 200 думи прах в очите...

16.01 2014 в 23:15

Плагиат, тое написано тук в статията за жалбата на Бойко до главния прокурир.

"Попитан какво точно гласи сигналът му, Борисов даде разнопосочни обяснения. От една страна заяви, че цитираният от Патрашкова запис не може да съществува, защото той не се е срещал с Първанов и Петков.."

Шо се касае до чл.146, ето такива идиотски препратки към снимащите японци обезсмислят или по-точно оставят без наказателна последица един член от конституция, защитаващ личните права на гражданите. Е, радвайте се на последиците. Всеки може да си подлушва на воля когото си иска и наказателна отговорност няма как да му се търси. Понеже всеки в тази държава смята, че разбира от всичко. Имам чувството, че сте слепи как точно управляващите ви вкарват в кошарата, от която няма мърдане. Този член беше вкаран в този му вида в новия НК още по времето на ГЕРБ. БСП го остави без редакция и естествено всичко се завртя така, че да излежда колко мракобесен е той, че и БСП, особено с него. Вследствие на което БСП не предприе редакции и конкретика по отношение на действията му, а директно му даде "Delete". В резултат на което всеки може да си подслушва и записва каквото си иска, без да се страхува от наказателна отговорност. Затова не й пука на Патрашкова, но ще стане така, че не само на нея няма да й пука, а и на много други. Е, техниката се усъвършенства, но умът на българите - не.

16.01 2014 в 23:11

Поля, а това за недорасъл леко не го хванах трябва изчакам да стигна до пенсията която ти получаваш не повече от 220 лева и за още някой стотинка на месец да продам душата си и да бълвам денонощно помия срещу обикновения човек който опита да изкаже мнение без да е политически пристрастен??

16.01 2014 в 23:10

Поредните интриги тип турски СериЯл за отвличане на вниманието на хората.
И какво като са се срещали? Нали уж това им е работата - да се срещат, да си приказват, после да лъжат хората възможно най добре.

16.01 2014 в 23:08

Поля, Идиотите като мен почват да пишат като им дойде до не знай къде си от вашите компетентни мнения, относно възпитанието ми сам съм го градил с годините и да определено вече не вярвам в нищо друго освен себе си, Аз съм господ Бог на себе си никой не може да ми накланя желанията правя това което искам и казвам това което мисля. И да точно горно изброените и такива като вас ме накараха да стигна до тук...

16.01 2014 в 22:58

brd,
каквото и да ти обяснявам, няма да го разбереш, така че не виждам защо трябва да си правя труда. На всичкото отгоре, идиотите като теб смятат, че могат да си позовляват да определят кой какъв е и какво да му се вменява за мотив, че и за вина. Извинявай, но си недорасъл за подобни действия. И не по причина щото малко си учил, а просто защото си лошо възпитан. За което не смятам, че всички изредени от теб лица имат вина.