Петя Буюклиева пее на Бузлуджа, БСП чества 124 г.

OFFNews 31 юли 2015 в 08:36 3835 6

Петя Буюклиева ще весели социалистите, които се събират на Бузлуджа на традиционния си събор за партийното ЧРД. Празникът на историческата поляна за 124 години от създадането на партията е утре, а днес в хотел „Казанлък” ще се проведе среща- разговор, ръководена от Янаки Стоилов.

Темата на форума е „БСП - промяната е в нас. Пред 125 годишнина на Българската социалситическа партия”. Същия ден от 19:00 ч. на връх Шипка на Паметника на совбодата ще бъде почетена паметта на загиналите в Руско-турската освободителна война. 

По време на честванията ще се проведе национален политически митинг под наслов „За хората! Справедливост и солидарност!”. Ще бъдат поднесени цветя на барелефа „Основоположници на социалистическото движение”, на паметника на Хаджи Димитър и на паметника на партизаните от Габровско–Севлиевския отряд.

Присъстващите ще поздравят председателя на БСП Михаил Миков и президентът на ПЕС Сергей Станишев. Знакови лица на левицата ще връчат партийните книжки на десетки млади социалисти.

За настроението на присъстващите ще се погрижат: Петя Буюклиева, Христиана Дънкова, Денислав Ноев, Красимира Иванова, Михаил Михайлов, Нора Караиванова, Ивет Багерова, Николай Манолов, духов оркестър „Дико Илиев” и самодейни колективи от цялата страна. Митингът и честванията ще поротекат под знаковите за левицата песни „Една българска роза”, „Моя страна, моя България”, „Ако си дал” и много други, съобщиха от БСП. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!