Quantcast

Пеевски: Рухна митът, че съм съдебният Господ

OFFNews Последна промяна на 23 септември 2014 в 20:15 3900 10

Снимка Сергей Антонов

Делян Пеевски.

Всъщност донякъде съм удовлетворен, защото рухна митът за моето небивало влияние в съдебната система и прокуратурата. Враговете ми месеци и месеци наред натрапваха внушението, че едва ли не аз съм съдебният Господ, че решавам всичко в българското правосъдие, че командвам независимата съдебна власт, както и когато си поискам и на всякакви нива. Е, видя се, че това е съзнателна измама, целяща да ме сатанизира и да ме превърне в обществено опасна фигура.

Така Делян Пеевски коментира пред агенция ПИК днешното решение на Софийския апелативен съд (САС), с което окончателно беше спряно разследването за подготвян атентат срещу кандидата за депутат от ДПС.

Виждате сами – първо прокуратурата отменя постановлението, после Градският съд пък отменя постановлението на прокуратурата, но днес Апелативният се произнася, че е нямало подготовка за убийството ми. Кажете ми тогава – ако бях толкова всевластен и дърпах конците на съдебните власти, нямаше ли да повлияя точно сега, когато става дума за собствения ми живот и сигурност? Митът рухна завинаги… - категоричен е Пеевски.

Когато бях уведомен от моята охрана, че задържаните са се свързали с тях и са им предлагали пари, за да ги информират за моето движение, веднага алармирах съответните органи. Това е нормално и цивилизовано. Очевидно е, че са искали да ме проследят с цел да ми се случи нещо, няма как да отпъдя това съмнение от себе си в чисто личен план, казва кандидатът за депутат от ДПС.

На твърдението на Цветан Василев, че истерията около КТБ е стартирала с "откровено пошъл и треторазряден холивудски сюжет” за поръчка за убийство Пеевски отговори така: "Ясно е, че това няма никаква връзка. Не ми се иска повече да говоря, омерзително ми е."

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

24.09 2014 в 09:27

тоя пък какви ги дрънка, в мафията така се действа винаги а България е мафиотска държава. най-нормално ще е даже да го свитнат и мигновеннот да го сменят с друга проститутка. освен това босовете на мафията са в съдебната система

24.09 2014 в 01:28

нищо не е рухнало докато не те видя да продаваш семки на гарата, свиньо блатна противна, не знам дали щото си и такъв грозник на всички им е по-лесно да те мразят. глиган смешен

23.09 2014 в 23:36

А на мен кой ще ми се извини попита Пеевски веднъж и злобно продължи да инвестира в продуциране на нисък морал и разврат сред подрастващите. Тая дъвка не я ли дъвчем вече почти годинка?

23.09 2014 в 23:28

Чета тук писма и и изявления на Цв. Василев и Пеевски. Ми те най-най-светлите образи в нашата история, бе хора! Как можахме така да не ги оценим! Как допуснахме да се усъмним в тяхната девствена чистота на помислите, действията. Чистите им неопетнени души осквернихме, разочаровахме ги...Предлагам да се самобичуваме! Какви неблагодарни, долнопробни поданици сме ние....

23.09 2014 в 23:10

Да бе.. доказал... То трябва да е супер смешен съд , който да уважи болните му измишльотини. То въобще не трябваше нито прокуратура, нито съда да му обръща или задвижват подобни дела от типа "мен един ма заплаши " :)

23.09 2014 в 22:12

маминото му се е паднало от малко да е от една червена каста и никой не го взема насериозно извън организираната престъпна група, част от която е.
Личността му едва ли интересува силно някой освен него самия и вероятно майка му.

23.09 2014 в 21:40

Никой не го пита,той се оправдава,на това народът казва "гузен негонен бяга".

23.09 2014 в 21:34

Прасчо, не можах да разбера точно какво искаш да кажеш, но разбрах какво иска да каже началникът ти - ВНИМАВАЙ, ти не си вся и всьо, умната къде ступваш, защото КГБ не прощава :-)

И това ако не те втали - явно имаш здравословни проблеми :-)

23.09 2014 в 21:01

Пак турските сапунки - обвинил някакви хора поръчково за да създаде нагласи у зрителите и то понеже било измислица ги пуснали, но легендата за несправедливото отнасяне към беззащитното прасенце останала. Сега и единия ненаял се с власт и жив и другите на свобода. Те ако искаха да те убият нямаше да разпитват охранителите ти къде си нали всички знаем къде живееш. Все пак само в този сайт даваш интервюта, така че разбирам и коментарите долу кой ги пише и с каква цел. Делян и Цветанов са приятели и в момента аз съм 100% сигурен, че само ни баламосват, че са врагове защото документите са нарязани в 14 чувала. Тук става въпрос за източване на милиарди все пак

23.09 2014 в 20:49

Направи достатъчно. Това малко ли ти се струва?