Пеевски е в Дубай или в Катар, Нинова ще преобърне БСП с краката нагоре

OFFNews 15 май 2016 в 18:57 15882 11

Делян Пеевски е или в Дубай, или в Катар, или и двете. Той си търси изход към чужбина, това чувам от част от колегите от ДПС. 

Това заяви независимият депутат Георги Кадиев по Нова тв. 

„Никога не съм зависил от държавна работа. В момента съм собственик на компания, в която работят около 30 млади хора. Те правят макроикономически анализи, които продаваме в целия свят, най-вече в Лондон и Ню Йорк. Не съм милионер”, каза още Кадиев.

Мисля, че съм добър работодател. Нямаме година, в която да сме на загуба. Винаги сме на печалба. Няма закъсняване на заплати, всяка година ходим на тиймбилдинг. Миналата година бяхме в Берлин, тази година ще ходим в Анталия” , добави той. „Аз нямам какво да крия. Не е важно колко си спечелил. Важно е колко си откраднал. Аз нищо не съм откраднал”, подчерта Кадиев.

„Съпругата ми има компания за търговия с електроенергия. Никога не сме се опитвали да крием каквото и да е, защото данъците в България са достатъчни ниски, за да си позволиш да ги плащаш. Никога не сме зависили от държавата”, каза още той.

Кадиев коментира и смяната на ръководството на БСП. „Корнелия Нинова или ще преобърне БСП с краката нагоре или ще се провали”, убеден е той.

„Моето лично мнение е, че ние с партия „Нормална държава” трябва да се явим самостоятелно на президентските избори. Аз много ще настоявам да имаме кандидат за президент и да не съм аз”, каза още той. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29217

8

Лопе де Вега

16.05 2016 в 07:59

Майната му на пеевски, той си е добре. За нас важното е, че в мига на смяната на Миков стана ясно, че се готви поредица от стъпки за създаване на голяма "коалиция" около БСП, включително с връщането на блудните синове и дъщери и заблудените овце. Целта е ясна. Неясното е как ще бъдат възнаграждавани завърналите се, без да бъде привлечено ДПС. Ще бъдат доволни дори "Павел" да даде едно рамо. Хич да не е, едно десетина хиляди гласа може да им осигури. Разбира се неявно, но те са стари заговорници и интриганти - ще се справят. А ние - за разлика от пеевски - ще продължаваме да чакаме. Кого и какво - ще стане ясно наесен.

Поздрав!

29585

7

Izalina

15.05 2016 в 22:08

"Най-важното е да пишеш ЧЕСТНО"

А това боли ;)

Как да е ... Кадиев си търси място под слънцето, мноо ясно, че ще запее в общия хор, ама на нов глас ... само него не бяхме чули напоследък.

Е, и Яне, ама явно му трябва още санитарно време на него да се прегрупира.

77927

6

El Commandante

15.05 2016 в 21:30

"Коменданте, не съм ти фен."

То не е и необходимо, аз не съм тука да събирам фен клуб.

Най-важното е да пишеш ЧЕСТНО, да казваш кво мислиш и как ги усещаш нещата и да го подкрешяш с реални факти, така винаги ше намериме общ език.

12621

5

TOR

15.05 2016 в 21:18

Коменданте, до скоро смятах, че IQ ти е около тухла четворка... Щт:-) а чита по внимателно...

12621

4

TOR

15.05 2016 в 21:14

Коменданте, не съм ти фен. Но не мога да не отбележа, че с термина , свинята на Шрьодингер, избо всичката риба... Комплименти, респект...

77927

2

El Commandante

15.05 2016 в 20:34

"Делян Пеевски е или в Дубай, или в Катар, или и двете. "

Или в нито едното.
Свинята на Шрьодингер.