Quantcast

Парамов пита парламента подслушван ли е Първанов

OFFNews Последна промяна на 18 декември 2013 в 07:22 1020 5

Кольо Парамов
Кольо Парамов

 

Писмо с искане парламентарна комисия да установи подслушван ли е президента Георги Първанов изпрати Кольо Парамов до председателя на парламента Михаил Миков.

Парамов, който е бивш депутат от БСП и бивш съветник на експремиера Бойко Борисов, заяви в интервю пред OFFNews на 2 декември, че е получил информация от партньорски служби, че разговорите на Първанов се подслушват.

С опита си на дългогодишен сътрудник на службите Парамов установил, че се подслушва и неговият телефон. Официалният повод, с който е наредено подслушването, бил разследване за източване на ДДС, образувано срещу един от многото хора, с които Парамов е говорил по телефона си.

Нямаше да вдигам шум за това, но когато разбрах, че и президента Първанов се подслушва, не можех да мълча, каза в интервюто си пред OFFNews Парамов.

"Г-н председателю, направете парламентарна комисия по твърденията на един бивш депутат", пише Парамов в писмото си до Миков.

"Нямате никакъв проблем да докажете, че твърденията на ексдепутата Парамов са измислици и голословни лъжи. Но в същото време не забравяйте, че сте на крачка от един уникален "Уотъргейт, който ще изригне издъно", продължава Парамов и изброява имена на международни политици, които също са попаднали в операцията по подслушване.

Той коментира и думите на вътрешния министър Цветлин Йовчев, че обвиненията за подслушване са нелепи. Информацията за подслушването е само на 13 крачки от министерския кабинет - в кабинета на главния секретар на МВР, казва бившият депутат от БСП.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18.12 2013 в 12:32

Дългогодишен сътрудник на службите,бивш депутат от БСП...........Как да му повярвам?Пак някаква постановка.........

18.12 2013 в 10:00

Тук си прав, към целия политически елит. И естествено, ранно въдворяване за лечение още при първите симптоми.

18.12 2013 в 09:09

имаш предвид ..внимание към политическият елит предполагам..политически елит ..смешно е

18.12 2013 в 09:02

Интересно кога психиатрите в тая държава ще започнат да си вършат работата както трябва?

18.12 2013 в 09:00

Кольо, какво да чуят от теб? Всички манипулативни лъжи ти сам ги изнасяш в интервютата си по телевизиите.
Че и Първанката няма за какво да го слушат- все пак той сам предаде фронта на последния конгрес и сега си гледа пенсията, знаейки, че няма как да се завърне на бял кон.
Ако ще се сменя Станишката - трябва да се сменя с нещо младо - неопетнено и неолигавено, а не с вас дъртите агенти на ДС.