Парамов: Станишев да спре и да успокои наемниците си

OFFNews 03 декември 2013 в 08:12 6061 15

Кольо Парамов
Кольо Парамов

 

„Няколко пъти предупреждавах Станишев (лидерът на БСП Сергей Станишев), този път го правя много сериозно. Станишев да спре и да успокои наемниците си. Трябва да се възстанови паритета на държавността. Той е натоварен с големи отговорности – да обединява, а той разединява всички”. 

Това обяви пред "Нова телевизия" финансистът Кольо Парамов, който беше поканен да коментира интервюто, което даде вчера за OFFNews. В него той обяви, че е подслушван от ДАНС заедно с бившия президент Георги Първанов по поръчка на Станишев. По думите му това се случва заради подготвяния от тях двамата нов ляв проект.

Парамов изнесе пред OFFNews и интересни данни за активностите на бащата на лидера на социалистите - Димитър Станишев, който отговарял в ЦК на БКП за износа на революция и финансирането на тази революция в чужбина.

„Станишев е тръгнал бос през просото и е стигнал до величини на парадиране на ръководство и контрол на всички в държавата”. „Време е да бъде озаптен”, обяви още финансистът по повод подслушванията, поръчани от младия Станишев.

Кольо Парамов уточни, че първоначално бил прикачен към група, която е подслушвана, за което е нямал нищо против, тъй като не е работил против държавата.

„В момента, в който започнахме организационни ангажименти, свързани с реализирането на нов ляв блок, вече не можех да мълча”, уточни Парамов.

Той предупреди лидера на столетницата, че вече не е подходящо използването на методиката на 6-то управление на ДС.

Парамов обяви още, че има доказателства за всичко, което изнася в публичното пространство.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!