Quantcast

Парамов: Станишев да спре и да успокои наемниците си

OFFNews Последна промяна на 03 декември 2013 в 08:12 5141 14

Кольо Парамов
Кольо Парамов

 

„Няколко пъти предупреждавах Станишев (лидерът на БСП Сергей Станишев), този път го правя много сериозно. Станишев да спре и да успокои наемниците си. Трябва да се възстанови паритета на държавността. Той е натоварен с големи отговорности – да обединява, а той разединява всички”. 

Това обяви пред "Нова телевизия" финансистът Кольо Парамов, който беше поканен да коментира интервюто, което даде вчера за OFFNews. В него той обяви, че е подслушван от ДАНС заедно с бившия президент Георги Първанов по поръчка на Станишев. По думите му това се случва заради подготвяния от тях двамата нов ляв проект.

Парамов изнесе пред OFFNews и интересни данни за активностите на бащата на лидера на социалистите - Димитър Станишев, който отговарял в ЦК на БКП за износа на революция и финансирането на тази революция в чужбина.

„Станишев е тръгнал бос през просото и е стигнал до величини на парадиране на ръководство и контрол на всички в държавата”. „Време е да бъде озаптен”, обяви още финансистът по повод подслушванията, поръчани от младия Станишев.

Кольо Парамов уточни, че първоначално бил прикачен към група, която е подслушвана, за което е нямал нищо против, тъй като не е работил против държавата.

„В момента, в който започнахме организационни ангажименти, свързани с реализирането на нов ляв блок, вече не можех да мълча”, уточни Парамов.

Той предупреди лидера на столетницата, че вече не е подходящо използването на методиката на 6-то управление на ДС.

Парамов обяви още, че има доказателства за всичко, което изнася в публичното пространство.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

03.12 2013 в 12:50

поредно политическо инженерство.видяха ,че бареков е слаб вариант и търсят,освен твърдия ляв електорат как да събудят интерес и привлекат към левия сектор омерзените колебаещи се.но..,пак грешка.ерин ,макар и каещ се агент е манипулируем.а следващите избори са скоро и трябва да дадат образа на бъдеща възможна коалиция.унищожителя на бкп коварно ще приеме новата структура.парамов клати и ф.борда.внимание и към това,че и другите двама са бивши агенти.една от целите на посткома е да се прави и говори всичко ,но да не се допуснат до края на света нито нова конституция,нито лустрация.

03.12 2013 в 11:03

Г-н Попов, Предполагам, че сте учили икономика при някой "експерт" като разузнавача Парамов. Това, което сте написали са пълни глупости от рода на "трябва да имаме повече пари за да сме богати". Абсолютни безсмислици, горе-долу като тези на Парамов. Дори ако финансовата система е във валутен борд не означава, че няма инфлация. Инфлацията е полезна за икономиката особено в случаи като нашия в момента, когато липсва икономическа активност. Доходите на тези, които са зависими - пенсии, социални помощи и т.н. се индексират според инфлацията, останалите социални групи е необходимо да управляват активно (инвестиции) паричните си средства за да не се обезценят от инфлацията. А ако наистина сте учили икономика при някой по-читав и подготвен от ревизора-разузнавач Парамов ще знаете, че най-голямата пречка пред развитието на икономиката е валутния борд, но за съжаление той е политически изгоден защото връзва ръцете на управляващите в България да оплескат нещата поради своята неграмотност.

03.12 2013 в 10:58

Най-после хората в България осъзнават за какво става дума. Осъзнават че борбата е дали да бъдем независима държава или руска провинция. Тук никакво значение нямат партийни пристрастия и други глупости. Тук борбата е за България и трябва час по скоро да се измете марионетното правителство на бсп/дпс.

03.12 2013 в 10:58

Аз съм прост човек и не мога да разбера следното: Всички викаме против ДС. но даваме думата на агентите на ДС (вкл. агент Парамов - показаха му картончето) в най-гледаното време на телевизиите, да ни размахват пръст и да ни манипулират с недоказани твърдения за каквото им хрумне. Не смятам, че агент Парамов е толкова значим, че да му се отделя специално внимание, а Първанов е ясен много отдавна - комбина с Борисов против Станишев и неуспешни опити за ляв проект още от времето, когато беше президент.

03.12 2013 в 10:55

не съм евроскептик ,но ми се струва ,че европа не сбърка с украйна ,а "сбърка".така направиха с румъния и българия..те искат да преговарят в предприсъединителния период със слаби и нереформирани икономики..защо ли?ето само НЕКОИ съображения:1.диктуват ти приватизационния процес2.дават ти скъпи заеми 3.получаваш ниски производствени квоти,защото си с ниски бази4.принуждават те да влезеш в нато ,да участваш в мисии за твоя сметка5.ако си много зле те слагат в борд.ясно е кой купува банките,кой диктува лихвите,кой приватизира ресурсните фирми,кой определя монополни цени ,кой поддържа ниски заплати...европа бърза за украйна и защото:русия е слаба.,по-голямата част от украинците са за европа и както се знае е слаба икономически .и след като е стратегически обект н-р 1 ,защо да се бавят?уж скритият ефект и втори план е да се смени властта ,защото и там руснаците си назначиха свой човек...и ако има нещо лошо да става все пак ще е на чужда територия и с уж неутрална политика събитията ще доведат пано или късно до желания за европа резултат.а стратегическата цел е руския народ като види какво става у комшията да отхвърли по-скоро своето робство .така че "грешката" беше правилна.

03.12 2013 в 10:09

Владо,
Надявам се не Каролев :), много , изключително добро мнение и препоръки, Браво!
Обаче тук трябва да се има предвид една подробност - а именно политиката , като компонент на макрорамката. Твоите препоръки са приложими в текущата ситуация ,само и единствено , ако политиците имаха воля за позитивна промяна , но не знаеха как. Ето тук е разликата т.нар. революция е необходима до толкова да има смяна на системата, да се прекратят схемите и да може едно ново и адекватно гражданско общество до контролира изпълнението. А когато правителството има воля за истински растеж и много по-малко лично облагодетелстване , доста експерти ще изкажат добри препоръки , но засега няма воля, да не бъркаме с незнаене как!

03.12 2013 в 10:03

Митьо, Митьо, Митьо... Колкото и да се напъваш няма да се намърдаш в топла комисийка като другарката Нина Гергова, то и време не остана. Стягай си куфарчето и със всичките форумни самоличности отивайте да браните Партията в Казахстан, Таджикистан и другите республики, че путиновата подводница потъва по-бързо и от Курск. :) Бълбук бълбук бълбук.... на дъното на океана....

03.12 2013 в 09:55

И какво от това? Президентът е политик, той Е ДЛЪЖЕН да бъде дипломат! Но за теб политиката е да обичаш едните и да мразиш другите.

03.12 2013 в 09:45

-999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999