Николина Ангелкова няма да е кандидат-депутатка от ГЕРБ

OFFNews 24 август 2022 в 15:25 3642 1

Николина Ангелкова

Снимка Фейсбук

Николина Ангелкова

Бившият министър на туризма Николина Ангелкова обяви, че няма да бъде в листите на ГЕРБ на предстоящите предсрочни парламентарни избори, съобщи самата тя чрез официалната си страница във Фейсбук.

Ангелкова заяви, че ще пренасочи усилията си в подпомагането на международната дейност на ГЕРБ, както и за привличането на външни инвеститори у нас. Тя благодари на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за предоставената възможност да се кандидатира.

"Време е за избори – както обществени, така и лични. На 2 октомври победител трябва да бъдат гражданите. Трябва да се възстановят сигурността и спокойствието в управлението на държавата. Убедена съм в победата на коалиция ГЕРБ-СДС на предстоящия извънреден парламентарен вот, защото това е единственият шанс държавата ни да се върне към нормалността, която така осезаемо липсва днес", написа Николина Ангелкова в социалната мрежа.

Вчера стана ясно, че още едно нежно острие на ГЕРБ - юристката Дани Каназирева, няма да бъде водач на пловдивската листа на ГЕРБ, както беше на последните парламентарни избори.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

915

1

8LCHQ997B0oOvWE

24.08 2022 в 15:54

Е,както се появи,така и изчезна.Въпроса е,кой я пробута на Бойко.Тази е от незапомнящите се грифони.Поне се разкраси.