Quantcast

Никой не подкрепи ДПС за вота на недоверие срещу Москов

OFFNews Последна промяна на 22 януари 2015 в 17:51 7710 13

Желаният от ДПС вот на недовреие срещу здравния министър Петър Москов не намери подкрепа сред другите парламентарно представени партии. 

Движението за права и свободи не откри подкрепа от неучастващите в управленската коалиция партии БСП, Атака, БДЦ. 

Назначеният от ДПС депутат Тунчер Кърджалиев, който трябваше да търси подкрепа от своите колеги в другите партии срещна отказ.

„ПГ на БСП с консенсус подкрепи ръководството на ПГ да не дадем подкрепа с подписи за искания вот на недоверие, тъй като в мотивите, които бяха изложени, се съдържат достатъчно справедливи оценки за недопустимия език на министър Москов”, заяви Мерджанов като посочи, че едновременно с това мотивите съвсем не са достатъчни за искане на вот по цялостната политика на МЗ. „Смятаме, че това е същественото и БСП има своите основателни изисквания за политиката на всеки един министър и ще бъдем достатъчно стриктни за това”, обяви зам.-председателят на ПГ на БСП Атанас Мерджанов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.01 2015 в 05:00

ДПС играе своята игра много добре. Създава пушилка по несъществуващи проблеми - с Москов, а също и за чистката във властта. Нарочно си изгражда образ на враг на управлението и на "лошия" във обществото, вдига рейтинга на ББ и компания като борци за справедливост, но в същото време основните им икономически интереси никой не ги закача. Даже Министерството на финансите финансира реклама на Булгартабак (на кой е Булгартабак?). Пак започна да се говори за падане забраната за пушене, а и да не падне в момента контрола го няма никакъв и в почти всички заведения вечер се пуши.

23.01 2015 в 01:06

Признавам,че ме тресе истински ресентимент.Моля,помогнете ми.Знам,че попаднах под идиотизма на Волен от объркване и безсилие,но нямам сили и качества,а така ми се иска да живея като талантливите хора..Знам,че нищо не мога да променя в обществото ,но не мога и да се съглася ,че сме неравностойни.Груб съм в този смисъл ,но не мога да се преборя със себе си.Извинете ме.

23.01 2015 в 00:43

Преди два дни посъветвахме г-н Местан да навие на масур заявлението си за вот на недоверие и да си го мушне отзад. Предполагам че е последвал съвета ни и сега се чудим какво ще го прави този масур - "там" ли ще си го държи или ще го извади, оближе и запази за следващия вот...
Ама той е умен окумуш, даскал, ще реши въпроса :-)

22.01 2015 в 23:16

Само комунистическото КНСБ ги подкрепи.

22.01 2015 в 20:45

Аре, турчолята-пътя,чантата и за ляп,ахахах...

22.01 2015 в 20:41

Местанско дупе отивай в Сирия. Само чалми ни докарвате и болни джихадисти идядете от парите ни и само зло носите на Българите. Кой знае в онея села забравени от бога колко скрити болни мозъци има който изучават Коран и чакат само команда убивай наред за Алах. Как ги манипулират като стадо овце ама с калашници.

22.01 2015 в 20:21

и аз съм на мнение че тази измислена коалиция е нерентабилна за България.Тя е създадена само и само да до украде това, което е останало.Спомнете си само какво беше управлението на г-н Методиев Борисов за около 3 год. и 6 месеца.

22.01 2015 в 20:17

Една добра новина за РБългария!

22.01 2015 в 19:07

Айде сега пък ново двайсет- Москов кмет на София.Честито на Софиянците. А Бойко да слага ламаринените гащи. Ама той си е виновен- нали създаде това Квазимодо наречено галено четворна коалиция.Жалко за българския народ- бития бит е.. нататък си го знаете...

22.01 2015 в 18:48

Турцииииии. МАРШ а анадола.