Нидал Алгафари моли Царя да стане президент

Offnews Последна промяна на 10 юни 2016 в 12:50 7958 22

Нидал Алгафари написа обръщение към царя и бивш премиер Симеон Сакскобургготски, в което го моли да се кандидатира за президент на предстоящите избори.

„Ваше Величество, обръщам се към Вас като мъдър, разумен и с много опит човек и политик. Скоро, ние българите, ще се изправим пред избирателните урни за да изберем Президент на Република България.

Притеснен съм, че изборът ни ще е ограничен от партийни заигравания и договорки, които може да ограничат изборът ни само в предложени от партийните централи. Не подценявам качествата на никой от бъдещите кандидати, но от опит предполагам, че партиите няма да ни дадат личност, която да е на нивото, което изисква историята и нуждите на страната ни.

Искрено вярвам, че Вие сте личността носеща родова мъдрост от която имаме нужда. Вие сте възпитаван от Негово Величество цар Борис, който в едно изречение е формулирал външната политика от която се нуждаят и сега българските интереси. „Винаги с Европа, никога срещу Русия”. Грешката с „Европа” заменила „Германия” в цитата е заради различната ситуация от тогава и сега“, пише в пост във Фейсбук профила си PR експертът Нидал Алгафари.

„Вие, Ваше Величество, показахте с талант и дълготърпеливост как може да се балансира из между многото противоречиви партии и сборове от интереси. Вие имахте силата да кажете, „ Да комунисти, но наши комунисти”.

Вие, Ваше Величество, събрахте несъбираемото и успяхте в труден период да ги убедите „крайни противници до преди лета” да работят заедно. Вие, Ваше Величество, намерихте доброто във всеки и му дадохте възможност да се развие, като осигурихте стабилност, от която сега имаме нужда отново“, продължава Алгафари.

„Искрено се надявам да не бъде ползвано името Ви, авторитета и опита Ви от политически партии, а да размислите и Бог да ви дава здраве да се кандидатирате за президент на Република България. Само Вие, единствен, можете да получите уважението не само на гражданите на България, но да наложите уважението към институцията Президент на политическите партии в страната, на съседите ни и пред света“, пише още Нидал Алгафари.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

73928

21

El Commandante

10.06 2016 в 23:27

Ахахаха, ама какво Саломе си само.....

21662

16

spirit оригиналът

10.06 2016 в 17:58

Нидалчо,хапчетата жълтите...

8614

15

rosko1306

10.06 2016 в 17:37

Тоя ми се струва, че не е добре нещо........

6560

14

ultra-73

10.06 2016 в 17:21

„Винаги с Европа, никога срещу Русия”.
Според съзнателната "грешка" на русофилстващият бесепеец от арабски произход, можем да изведем две "поуки":
1. Че Русия НЕ Е в Европа
и
2. Че ако не дай Боже стане война, българската армия и войници би следвало да посрещнат любимите му красноармейци, пардон, зелени човечета, с хляб и сол поднесени върху оголените си задни части като през 44-та, вместо като натовска държава да поиска помощ от съюзниците си и да защити своята неприкосновеност и териториална цялост!