НФСБ не иска оставката на Волен Сидеров като председател на парламентарната група

OFFNews 04 септември 2018 в 14:31 2383 2

Не е имало искане за оставката на Волен Сидеров като председател на парламентарната група на "Обединени патриоти", заяви депутатът от НФСБ Борис Ячев пред журналисти в НС.

Ако питате за това дали Сидеров е председател на ПГ - да, такъв е. Не е имало искане за неговата оставка от НФСБ. И вчера Валери Симеонов и аз го казахме, че идеята е за смяна на функциониране на управлението на парламентарната група, а не за оставката на Волен Сидеров като председател, посочи Ячев.

Той поясни още, че липсата на декларация на "Обединени патриоти" от трибуната в Народното събрание не се дължи напрежение в коалицията:

 "Имаше готовност за декларация, но явно е имало някакъв технически проблем. Г-н Сидеров не беше в зала и нямаше декларация"

Борис Ячев посочи още, че днес е разговарял с Волен Сидеров:

"Говорихме, че ще се нормализират нещата в парламентарната група с регулярните събирания, заседания, обсъждания на законопроекти, поемане на ангажимент от всички народни представители да се стои зад законопроектите - така че парламентарната група да функционира нормално, заяви той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

5300

2

квазимодо

05.09 2018 в 08:04

Тези двамата другари не се ли виждат колко изключително са безполезни и защо трябва да хабят голямо количество обществена енергия да си ги мерят по медиите непрекъснато.Вземете се в ръце бе ненужни никому бърборковци