Направих недопустими грешки. Парите на олигархията са срещу нас

OFFNews 11 май 2021 в 12:51 18295 1

"Предстоят ни два тежки месеца срещу много пари, които са изправени срещу нас. Парите на олигархията. Аз направих недопустими грешки, които се отчитат като успехи пред европейските партньори". Това заяви пред актива на ГЕРБ председателят на партията и премиер в оставка Бойко Борисов.

Той обаче не конкретизира нито какво отчита като свои грешки, нито кого визира, казвайки, че парите на олигарсите са срещу ГЕРБ.

Борисов посочи, че като кметове на София и Бургас двамата досегашни заместник-председатели Йорданка Фандъковяа и Димитър Николов са постигнали много, но предстояли два тежки месеца до изборите.

"Те остават от най-уважаваните, най-заслужените. Надявам се да не прочета заглавие, че е свалено доверие от тях. Обичаме ги, уважаваме ги, но партийната работа изисква ежедневно да присъстваш на събрания, да ги изслушаш по няколко часа. Ако Вие имате това време, веднага оттеглям предложението", заяви лидерът на ГЕРБ.

Той добави, че иска да остави на Фандъкова и Николов "тези 3 години да работят повече за градовете си" и да "помагат за партийците".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови