Найденов: Искането за оставката ми е виагра за ГЕРБ

OFFNews Последна промяна на 29 март 2014 в 14:48 1125 5

Ангел Найденов

Декларацията на парламентарната група на ГЕРБ за оставката ми заради похарчените пари за изграждането на оградата на българо-турската граница е глупост. Това заяви военният министър Ангел Найденов.

Вече са изградени 400 метра от оградата, но работата се бави, защото има спънки, подчерта той.

Вместо да търсят обяснения, от ГЕРБ трябва да дават такива, категоричен е Найденов.

„Ако бях по-невъзпитан, щях да кажа глупости, но тъй като съм възпитан, ще кажа, че това е совеобразна виагра за хора, които вместо да търсят обяснение, би трябвало да дават обяснение, включително за сегашното състояние на армията и съответно на въоръжението и техниката“, каза военният министър.

Над 800 метра от оградата на границата ни с Турция е в някаква степен на готовност, но все още има много проблеми. Има много сериозно натоварване на личния съства, който е натоварен с несвойствена задача за сухопътните войски. Увеличаваме личния състав, но имаме проблем, който преди всичко е свързан доставката на материалите заради труднопроходимия терен, посочи Найденов.

Вече са направени проверки заради забавянето и ще има наложени санкции. Военнослужещите обаче няма да стават изкупителна жертва, коментира Ангел Найденов.

ГЕРБ поиска в петък оставките на министърите на вътрешните работи Цветлин Йовчев и на отбраната Ангел Найденов, както и на зам.-министъра на отбраната Иван Иванов заради непрозрачните процедури при строежа на оградата на границата ни с Турция.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

30.03 2014 в 00:15

... млад_сержант Славов, АК 71623, нож 1927... мамка ти ... къде ми е оръжието, гад червеног*за!

29.03 2014 в 21:22

Интересно, на позитанци основно виагра и червен спин предаван по полов път са им между... ушите.
И да добавя - оградата на моя двор е 55 метра и я направихме с комшиите без да се преработим за една събота и неделя! Спънките бяха 2 каси бира, иначе можеше да е готова и събота.

29.03 2014 в 18:43

... тоя е готов за ефективни присъди за Мародерство и Злоупотреба с военно имущество и Държавна Измяна...

... е плъх крадлив, каде ми е запасняшкия Калашник и джепаньето... по каска и окопна лопатка ли да тръгвам към Поморие, че там калашници май има доста струпани в руските анклави... каква остафка, бре - арест и затвор!

алооо, Плевнелиев... мобилизация и обиск на арсеналите... всичко са "изпродали" предателите на Родината.Освен едни "любезни" запасняци, нема кой да свърши работата!

29.03 2014 в 18:03

На избирателите на БСП ще кажа само:
"Честито идиоти! Откраднаха ни парите, предстоят заеми и още по тежки времена!"

29.03 2014 в 15:35

На Найденов опорната точка е не по-висока от под чатала на др. Манолова.