Бареков иска Маргарита Попова за служебен премиер

OFFNews 19 май 2014 в 14:38 19582 22

Николай Бареков, лидер на ББЦ.

Новият политик и лидер на "България без цензура" предлага след изборите да се сформира служебен кабинет и негов премиер да стане вицепрездинетът Маргарита Попова.

"Мисля, че г-жа Попова е достоен вариант за служебен премиер. По този начин тя може да се отърве и от нежеланото си съжителство с Росен Плевнелиев", коментира Бареков.

От една година Попова често си позволява да критикува действията на Плевнелиев. Навръх рождения си ден, 15 май, и ден след 50-годишния юбилей на Плевнелиев, тя за първи път призна за напрежение между двамата. Вицето обясни, че това е заради факта, че държавният глава демонстративно е застанал на страната на протестиращите миналото лято.

Тя обаче категорично отрече да "играе в отбора" на друга партия, вкл. тази на Николай Бареков.

Лидерът на ББЦ не пропусна днес отново да атакува Росен Плевнелиев:

"Чух, че вчера Плевнелиев се е назовал като президент на енергийната ефективност. Ще му кажа, че енергийната ефективност не се състои само в смяната на дограмата, а в подобряване на енергийната ефективност на българската индустрия и предприятия.

Плевнелиев казал също, че е министър на трите магистрали. Това означава, че той не е бил никакъв министър, защото в България няма три магистрали, а само една, която е построена наполовина от др. Тодор Живков."

Той обеща, че Росен Плевнелиев и "хората около него" ще бъдат разследвани от прокуратурата за злоупотреба с обществени средства. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!