Мръсните гащи на Реформаторите не трябва да се размахват

OFFNews 28 октомври 2014 в 18:26 8522 19

Снимка Ивайло Анев

Божидар Лукарски

Мръсните гащи и мръсното бельо - което сме си говорили много между лидерите в Реформаторския блок, не бива да излиза по никакъв начин от стаята на парламентарната група, заяви пред bTV лидерът на СДС Божидар Лукарски.

Коментарът му е по повод на изказването на депутата Гроздан Караджов, че Меглена Кунева изнудва Реформаторския блок и под заплаха от разцепление прокарва всяко свое решение.

Изказването на лично мнение и несъгласие от страна на един от членовете на групата е по-скоро симптом за разцепване на групата, отколкото това, че всички останали са подкрепили едно решение, категоричен е Лукарски.

Всички сме единни - не искаме правителство на малцинството, не искаме плаващо мнозинство, каза лидерът на СДС.

В момента текат неформални разговори между представители на Реформаторския блок и на ГЕРБ, съобщи той.

Имаме идея да се срещнем трите парламентарни групи заедно - на ГЕРБ, РБ и ПФ, и да изясним можем ли да съставим правителство, добави Лукарски.

Ние сме говорили с господин Борисов за правителство ГЕРБ – Реформаторски блок, подкрепено експертно от наша страна. Ако ние предварително разпишем програма, обединена около общите приоритети, тогава после мога да приема съставянето на правителство с този, онзи и т.н. Не виждам защо господин Лукарски се съмнява, че сме безотговорни, заяви по телефона Валери Симеонов от Патриотичния фронт.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!