Quantcast

Реформатори водили "сепаративни разговори" с ГЕРБ за постове

Offnews Последна промяна на 28 октомври 2014 в 10:47 4712 18

Гроздан Караджов

Дефектът на Реформаторския блок е, че, откакто загуби на европейските избори, г-жа Кунева в своите публични декларации непрекъснато сочи като един свой голям принос запазването на единството на Реформаторския блок. Тези, които са вътре, обаче много добре знаят, че това единство става на цената на отстъпките, които правят всички останали партии без СДС и голяма част от гражданската квота, на нейните изисквания.

Това каза пред БНР депутатът от РБ Гроздан Караджов.

Коментирайки твърдението си, че Меглена Кунева изнудва Реформаторския блок и под заплаха от разцепление прокарва всяко свое решение, Караджов каза:

"Това е многомесечна политика, която тя прокарва и на която досега всички показват безсилие да покажат каквато и да е резистенция. За съжаление това не се търси повече и единственият начин да се продължи от тук нататък е всички тези тъмни ъгли на поведението й да бъдат осветявани. /…/ Това изнудване трябва да престане. За да бъде единен, Блокът трябва да решава проблемите си по единен начин."

Караджов обясни и защо няма други оплаквания от членовете на Реформаторския блок: Това, което е достигнало до мен, включително и през лидери на отделни партии в Блока, е че се водят сепаративни разговори за участие в правителството. Дори и хора, които официално не са в ръководството на Реформаторския блок, водят сепаративни разговори с ГЕРБ за взимане на образователното министерство. За мястото на министър се гласи сегашният главен секретар Красимир Вълчев, който е изключително приближен на Даниел Вълчев. Това са задкулисни игри и когато обхванат Реформаторския блок – тази подмяна не смятам да я премълчавам и не съветвам никой да тръгва по този път. Днес съм само един, който е против, утре ще започнат да ме игнорират, вероятно да ме изгонят от групата, но в крайна сметка мнението за единство на Блока ще надделее и ако аз съм катализаторът – благодаря – ще понеса своята тежест.

Караджов подчерта, че има и други хора в Блока, които го подкрепят.

Кунева не е разбрала за какво е създаден Реформаторският блок. Той е марка на едно цяло. Никой, по никакъв начин няма да гласува за малките формации, които го изграждат, каза още той.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

28.10 2014 в 20:21

mechok и Станчева я се вземете и не ни задръствайте с вашата несподелена любOFF

28.10 2014 в 18:13

Едва станал делегат, дясната ръка на Костов се задейства, тича от медия в медия. Той САМИЯТ е искал поста на зам.председател и САМО той е гласувал против Ив. Иванов, а ЛЪЖЕ за Кунева! Кой му дава право на Гроздан Караджов да разпространява в медиите и обществото, какво става в кухнята на РБ? ЯСНО е желанието му за разцепване на Блока по Костовски - както той си знае и разби навремето СДС!

28.10 2014 в 15:26

Станчева,
само фактЪт, че лично се обръщам към тебе, би трябвало да ти показва моето уважение.
И моля, настоявам - не ми спестявай нищо.
Не се усещам като много умен. Просто искам да мисля, да изказвам свободно това, което съм измислил и дори да ме плюят или хвалят - изобщо не ми пука.
Съдържанието е важното.

Капиш?

28.10 2014 в 15:18

мечок,
Костов е много висока топка-и за теб и за мен.
Верно, че с тая КТБ се детронира сам в очите на мн. хора.
Но ...не знаем подробностите, все пак.
Мече,не ме дърпай за проклетата уста,защото и аз съм си помисляла разни неприятни неща ,но съм ти ги спестявала.
Ок. Една от тези мисли е, че не блестиш с особен ум.Често ми е хрумвало.
Както виждаш и ти си ми написал това. Нека оставим на интелигентните, непредубедени читатели тук/не тролове/, да си направят сами изводите. Няма да ти се доказвам ,кой е по по най от нас двамата

28.10 2014 в 15:02

Станчева,
по никакъв начин не съм искал да те обидя.
Но сега ми даваш повод да те попитам пак: ако кака Елена ти разреши, би ли лапнала пишката на смесеночувствения Костов или не?
Мерси.

Вече, после, на моето болно подсъзнание, можеш да припишеш една стабилизиция, на леглото, до леглото, ма...
... кротко, че Костов е възрастен вече, да не земе да се сецне, че после кой ще ни светка за лаборантските банки...


Хахахахахахахахаха

Нищо лично, ма си тъпо парче.

28.10 2014 в 14:55

мечок,
Айде без грубости. За много неща не съм била съгласна с теб, но не съм си позволявала да те обиждам. Моля не намесвай Костов.Относно Костов имам смесени,не еднозначни чувства. Но не може да му се отрече стабилизацията на България, след катастрофата след Жан Виденовото време.
Моля,не се дръж като трол на ГЕРБ/ако си такъв/-ако не си -то бива обич,бива-,ама това твоето граничи с безкритична заслепеност.

28.10 2014 в 14:37

Прав е Караджов.
Кунева, Велчев и Лукавски основно правят интригите. Само честност със симпатизантите,ще им гарантира тяхната подкрепа.Ако трябва, да се простят с Кунева и сие.

28.10 2014 в 14:35

Този Гроздан се държи като обидено дете за всяко нещо, което не му изнася!!! Добре, че в РБ има по-смислени хора от него!

28.10 2014 в 14:12

Мдаааа,
`неска не ми е ден. Нема да им бачкам...
Ще бачкам за Йончееееев, Йончев,
за без "едни пари".
Е така - за нищо, щото съм пич.
Е не толко пич, колкото Радан, ма може и да си пуснем некоя брадичка и аз... и ше станем пич..

Хахахахахахахахахахаха

Ааааа, забравих си опорната точка - кликайте тука братя, че това ни останА!

Хахахахахахахахахахахахахахаха

28.10 2014 в 13:57

Най ми е смешно,когато някой каже,че друг е "взел едни пари". Тази мантра минаваше при някои прости хора по време на протестите. Но сега вече е само опорна точка. А на бай Гроздан едва ли трябва да казва всички тези неща. Все едно аз да изляза и да говоря на всеки непознат за неща от семейството ми.