Миков: БСП го раздава като 'необходимия идиот', който да задържи мандата известно време

OFFNews 26 юли 2022 в 09:51 1365 3

Михаил Миков

Снимка БТА архив

Според Михаил Миков БСП трябва да върне мандата за управление

Вариантът е само един – да се върне мандатът и да се отиде спокойно към избори. БСП го раздава като „необходимия идиот“, който трябва да подържи мандата известно време. 

Това заяви бившият председател на БСП Михаил Миков по бТВ. Когато политическият хоризонт на един политик е от сряда до петък, тогава единствената цел остава някакво закрепване, допълни той. 

Днес Националният съвет на БСП ще решава какво да прави с третия мандат за управление, като решението е с хоризонт до петък по думите на Георги Свиленски. 

Най-добре е да се приключва тази агония и да се отива на избори, подчерта Миков. Според него трябва да се прелегитимира управлението.

Може така да попаднем в световните рекорди – правителство без приета програма за управление, коментира бившият председател на БСП правителството в оставка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

3

kokoten

26.07 2022 в 14:27

....ако нямаше нужда от "необходимия идиот"нямаше да има такъв израз...ситуацията е необикновена и се нуждае от необикновени решения....колкото повече някой го завира в гъза на Мутрата,толкова по-добре....сподвижната паплач също не се чувства добре.....да видим след два месеца,кой-кого.....докато Мутрягата печели каквото и да е,България ще е бедна и ще отива на зле....

915

2

8LCHQ997B0oOvWE

26.07 2022 в 10:15

Каквото и да пие,Миков и тогава и сега е едно изключение за БСП.Природно интелигентен той винаги се е отличавал от "бетонните"глави.Чувството за хумор не го е напускало.Затова и ги напусна.Прозря рано,че с тези кадри,реформа вътре е обречена на провал.БСП в негова лице загуби много.А какво е БСП днес,се вижда и без лупа.Като шагренова кожа се смалява докато изчезне.
 
X

Да помогнем на украинските деца!