Методи Андреев: ДС създаде масонски ложи, за да владее задкулисието

OFFNews 15 октомври 2014 в 18:58 13574 5

Снимка Булфото

Методи Андреев.

След промените една част от апарата на бившата ДС направиха масонски ложи. Няколко са в България. Тези масонски ложи са от типа на ложата на Личо Джели Propaganda Due (P2). Това е масонство в името на далаверата, а не в името на обществото, заяви пред bTV Методи Андреев - депутат от ГЕРБ от гражданската квота.

Според него кадрите на ДС са свикнали да управляват процесите задкулисно.

Андреев беше народен представител от СДС, а през 2001 г. беше и председател на тогавашната комисия за разсекретяване на документите на бившата ДС и Разузнавателно управление на Генералния щаб.

Дай боже да се случи дясноцентристкото управление между ГЕРБ и РБ, пожела той.

Ако ГЕРБ и РБ се договорят, ще получат подкрепа и от други партии в НС за реализиране на силна дясноцентристка политика, насочена към запазване на суверенитета и независимостта на България. Те могат да получат подкрепа от част от ПФ и хора от формацията на Бареков, които имат дясноцентристки позиции, прогнозира Андреев.

Управлението ГЕРБ-РБ трябва да демонтира модела КОЙ, да демонтира моделите на задкулисието, твърди депутатът.

Доган създаде Делян Пеевски. Обръчите от фирми в момента си имат изпълнителен директор и той е Делян Пеевски, който все още е много силен в страната и като икономическо, и като политическо положение, каза Андреев.

Разработката "Лиани" също трябва да се разсекрети. Там, доколкото знам, се разказва как ДПС източва държавата по времето на първата тройна коалиция. В "Лиани" има видни политици, които са засечени в корупционни схеми. Те и в момента са действащи политици от ДПС, заяви още Методи Андреев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови