Местан за идеята на Марешки да излезем от НАТО: Евразийско мекере

OFFNews 04 май 2018 в 12:45 3137 0

Лидерът на извънпарламентарната партия ДОСТ Лютви Местан излезе с остра позиция по повод искането на аптекарския бос и политик Веселин Марешки да бъде проведен референдум за излизане на България от НАТО.

Тя е озаглавена "Рано или късно евразиските мекерета се проявяват".

Предлагаме ви я в пълен текст: 

С искането си за Референдум за излизане на България от НАТО партия ВОЛЯ на Марешки се нареди до антинатовските сили в България. Няма нищо чудно.

Задкулисните кукловоди на българския политически живот периодически вкарват в българския парламент популистки партии, които да оберат част от протестния вот на българските граждани, за да не отива той в системните и нормални демократични, политически сили. ВОЛЯ е поредната популистка партия в България, попаднала уж случайно в българския парламент. Всъщност няма нищо случайно. Тя е още един продукт на същите задкулисни кукловоди, чиято крайна цел е промяна на стратегическия цивилизационен курс на страната да се развива като евроатлантическа държава.

Става ясно, че ВОЛЯ е замислена, за да излъже българските избиратели, които гласуваха за популистките обещания на Марешки преди изборите, сред които е и да представлява непредставените десни, и да бъде изразител на европейски и евроатлантическите позиции.

Днес задкулисните констуктори на ВОЛЯ явно са преценели, че е настъпил подходящият момент да се оголи истинската същност на Марешки и той да бъде използван като оръдие за реализиране на втората част на "Плана Решетников", т.е. за изваждане на България от НАТО.

За реализирането на тази мракобесна глобална цел АТАКА не е достатъчна. В игра се вкарва прикритата досега ВОЛЯ. Такава е волята на сценаристите.

Но всеки, който си мисли, че с АТАКА и ВОЛЯ се изчерпва списъкът на антинатовските сили, е или политически наивник, или се намира в тежко заблуждение. Чака се подходящият момент да бъдат проявени и другите. Засега те ще бъдат държани скрити зад социалистически и либерални маски, за да не загубят своята и без това фалшива европейска легитимност.

Единственото адекватно противодействие на тази опасна тенденция, която пряко застрашава и демокрацията в страната, и нейната национална сигурност, е истинските, а не декларативни и фалшиви демократи в българския политически живот и българското общество, да се опомнят, докато е време.

ДОСТ отправя този призив вече две години.

Време е да бъдем чути независимо от тежките митологеми, с които националсоциалистическата пропаганда се опитва да разедини българските граждани.

Евроатлантизмът е съвременното мерило за истинския български патриотизъм.

Националистите и популистите, които не покриват този критерий, рано или късно се проявяват като евразийски мекерета.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови