Местан: ДПС е стълб на либералната демокрация в България

OFFNews Последна промяна на 03 май 2015 в 20:13 4082 16

ДПС е основният стълб на либералната демокрация в България. Това заяви на митинг в Ябланово лидерът на ДПС Лютви Местан.

Преди да се реши проблемът с демократичността на управлението, не е възможно да бъдат разрешени другите въпроси. Недемократичното управление не може да роди демократични реформи, обяви Местан.

„България има тежки проблеми, свързани със състоянието на икономиката, заетостта, социалния статус на гражданите на страната. Стана ясно, че има и особено сериозен проблем с готовността на армията да покрива ангажиментите към НАТО. ДПС е готова с градивни позиции да участва в решаването на тези проблеми, но преди тях стои един най-важен проблем. Изживяваме тежка криза на толерантността”, каза лидерът на ДПС.

По повод предложението на Патриотичния фронт да се наказва със затвор използването на майчин език в предизборна кампания Местан подчерта, че това е най-уродливата изява на тежката ерозия на демократични ценности.

“За съжаление партньорите на ПФ в управляващата коалиция - ГЕРБ и Рефоматорски блок, мълчат и така се превръщат в мълчаливи съучастници, а дясното все повече се приближава към национал-популизма и това е най-опасното явление в съвременната българска политика”, коментира лидерът на ДПС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

05.05 2015 в 02:05

Обобщено с две думи - "Дръж ми Маро шапката".

04.05 2015 в 16:02

Първо , аве много тролове ве !?!?
По темата , „България има тежки проблеми, свързани със състоянието на икономиката, заетостта, социалния статус на гражданите на страната. Стана ясно, че има и особено сериозен проблем с готовността на армията да покрива ангажиментите към НАТО. ДПС е готова с градивни позиции да участва в решаването на тези проблеми, но преди тях стои един най-важен проблем. Изживяваме тежка криза на толерантността”, каза лидерът на ДПС.

Местане , тва сега ли го разбра ? Нали бяхте в управлението до скоро ? Защо ги виждаш нещата само когато сте в опозиция ? Писна ми да гледам , как си упражнявате софистките умения по медиите с цел да си консолидирате електората , те са го казали по долу , но пишман патриотите на България са повече в полза на вас от колкото на държавата . ГЕРБ няма да ги коментирам за всеки е ясно какво става , нищо не се променя схемите си вървят играчите са различни , всъщност не са много различни вие си се въртите на цикли ......

04.05 2015 в 10:56

ДПС е стълб на либералната демокрация в България, както и единствената либерална партия. Единствената държавно отговорна и последователна евроатлантическа партия. ДПС е единствената обединяваща, а не разделяща партия в България. Ето защо подкрепата за нея постоянно расте и събира повече привърженици!!!Останалите партийки са временни явления!!!

04.05 2015 в 10:00

Местан е единица мярка за демагогия. Целува се със Станишев на Орлов мост, предлага Пеевски за шеф на ДАНС, мълчи за Бисеров, излиза от залата, когато се почита паметта на 1,5 млн. изтребени хора, купува цигански гласове и после говори за Европа. На кого говори?

04.05 2015 в 09:56

ахахахаха моля те недей

04.05 2015 в 01:28

А бе, Аланкоолу, че си гьон сурат е ясно, но защо мислиш, че всички ние сме ахмаци? Не ти ли е ясно, че без гласовете на раята си за Диарбекир.А тези гласове се осигуряват от крясъците и заплахите на национал-социалистите. От Волен, през Симеонов до Енчев.

03.05 2015 в 23:06

ДПС И МЕСТАН СА ЕДИНСТВЕНИТЕ ЛЕГАЛНИ ТЕРОРИСТИ В ЕВРОПА

03.05 2015 в 22:58

Казва ви го човека и вас ви боли пак.Защо се правите на ударени слепи ли сте са РБ и ПФ, за техните идиотски изказвания и действия ?

03.05 2015 в 22:21

ГЕРБ, ДПС, БСП, Атака, АБВ, РБ, ПФ, ББЦ... все тая - само буквите сменили за да ни дават избор. Тъжното е че повечето българи го знаят и не намират смисъл да гласуват, затова години наред ромите и необразованите глупаци решават вместо нас кой ще управлява и ще взима стотици милиони субсидия + власт и контрол над финансите. Или както би казал един гербер гласувам за малкото зло,.. ама то толкова порасна, че му гледа вече и през прозореца с Доган отзад.

03.05 2015 в 22:20

ДПС са най-голямата спънка пред българската демокрация още от времето, когато препънаха първото правителство на СДС, щото Филип Димитров не им клекна за пари, както БСП в няколко правителства след това.

Няма гнусотия, в която ДПС не е замесено. Търговия с влияние, корупция в особено големи размери, приютяване на престъпници от други партии, игри по ръба на етническия мир.

Ръководството им е съставено изцяло от агентура, участвала във възродителния процес и т.н. Либералното лапацало на снимката и то има агентурен псевдоним.

Стожери на "демокрацията", та дрънкат.